Adam Lambert a Queen új énekese!
2012. február 04. 14:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 14:14)
Szerintem pedig én látom reálisan a dolgot és nem elfogultan.
1 szám és 1 fellépés után reális képről beszélni és nem elfogultságról elég funny dolog.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 04. 14:37
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 14:30)
1 szám és 1 fellépés után reális képről beszélni és nem elfogultságról elég funny dolog.
Kétszer lépett fel velük.
De ha egyszer is, akkor is tisztább képem van róla, mint annak, aki nem látott egyet sem. Illetve ismerem Adam képességeit. Már 3 éve. Ezzel befejeztem veled a vitát, mert soha nem lesz vége. Én kiállok Adam mellett mint ember, mint előadó.
2012. február 04. 15:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez a te bajod, hogy vitának tekintesz mindent olyan véleményt ami rávilágit olyan dolgokra amiket nem írtál bele a cikkbe, mert fel sem merült benned. Lambi Queenel közös képességeit nem ismerheted 3 éve, megint összekuszálod a szálakat. George Michaelt sem azért nem szerették Queen énekesként mert nincsenek képességei, hiszen ő nem 3, hanem cirka 30 évet bizonyított már elötte és azóta is. George Michaelként vagy a Wham énekeseként megállta a helyét, de a Queenben nem, ezért kár idekeverni a múltat meg x éveket, mert nem erről van szó.
2012. február 04. 15:14
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 15:02)
Ez a te bajod, hogy vitának tekintesz mindent olyan véleményt ami rávilágit olyan dolgokra amiket nem írtál bele a cikkbe, mert fel sem merült benned. Lambi Queenel közös képességeit nem ismerheted 3 éve, megint összekuszálod a szálakat. George Michaelt sem azért nem szerették Queen énekesként mert nincsenek képességei, hiszen ő nem 3, hanem cirka 30 évet bizonyított már elötte és azóta is. George Michaelként vagy a Wham énekeseként megállta a helyét, de a Queenben nem, ezért kár idekeverni a múltat meg x éveket, mert nem erről van szó.
Örülök, hogy ismét nem tudtad értelmezni, amit mondtam. Azt írtam, hogy ISMEREM Adam képességeit 3 ÉVE, nem pedig, hogy a Queennel dolgozott együtt. Az meg már a te bajod, hogyha nem érted meg a szövegkörnyezetet
- ha bajod van a cikkel, akkor miért nem te írtad meg esetleg? Hagyjuk már.
- ha bajod van a Queen vagy a menedzsment választásával, akkor hívd fel őket és intézz el másikat. Mit bánom én.
Egyre unalmasabb, hogy senkinek nincs jobb dolga, mint a gép előtt ülni és másokat kritizálni. Akkor fogok adni a véleményetekre Adammel kapcsolatban, ha egyikőtök kiáll a Queennel és így elénekel 8 percet. (úgy, hogy elromlott a fülese és sípoláson kívül semmit nem hallott, na meg persze volt egy hete felkészülni egy olyan közönség elé, akik eddig nem is hallottak a nevéről
2012. február 04. 15:32
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 15:14)
Örülök, hogy ismét nem tudtad értelmezni, amit mondtam. Azt írtam, hogy ISMEREM Adam képességeit 3 ÉVE, nem pedig, hogy a Queennel dolgozott együtt. Az meg már a te bajod, hogyha nem érted meg a szövegkörnyezetet
A másik meg, hogy ez egy vita volt, ráadásul egészen eddig a pontig értelmes érvekkel jött mindenki. Eddig a pontig
- ha bajod van a Queen vagy a menedzsment választásával, akkor hívd fel őket és intézz el másikat. Mit bánom én.
És örülnék, ha végleg leszállnál rólam, mert erre nekem nincs időm
Egyre unalmasabb, hogy senkinek nincs jobb dolga, mint a gép előtt ülni és másokat kritizálni. Akkor fogok adni a véleményetekre Adammel kapcsolatban, ha egyikőtök kiáll a Queennel és így elénekel 8 percet. (úgy, hogy elromlott a fülese és sípoláson kívül semmit nem hallott, na meg persze volt egy hete felkészülni egy olyan közönség elé, akik eddig nem is hallottak a nevéről
) Akkor meghajolok és bocsánatot kérek tőletek.
Addig pedig senki ne szóljon be neki és ne kritizálja a tehetségét 
Őszintén? Eddig azt hittem, hogy azon fórumozók közé tartozol, akik reálisan és nem elfogultan képes látni a dolgokat. Tudod, olyan, aki látja a fától az erdőt. Viszont, ahogy észrevettem, ha a te nagy kedvenceidről van szó, akkor teljes mértékben ugyanolyan vagy, mint a fórumozók 90%-a, Miley és Selena rajongói. Kicsit csalódtam benned, hogy őszinte legyek, mert én speckó egy értelmes, aranyos, mindig reális tulajdonságokkal rendelkező leányt ismertem meg személyiségedben.
2012. február 04. 15:34
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
szerintem Adam nagyon tehetséges, és tényleg a kedvenceim közé tartozik, de akármennyire is szeretem, szerintem ez nem a legjobb döntés. A Queen úgy volt jó ahogy volt, Freddie-vel az élen, és őt nem pótolhatja senki, és soha nem is tudta pótolni senki. Nem azt mondom, hogy rossz lenne, mert az EMA-en is jó volt, de már az is más volt. Egyszeri alkalomnak jó volt, még élveztem is, de szerintem pont tiszteletlenség Freddie iránt, hogy pótolni akarják. Tudom, hogy nem ez az első alkalom, de ez Adam, aki elsősorban a mai fiatalok körében népszerű, és a sok kis tini, aki még sosem hallott a Queen-ről, majd Adam-mel fogja azonosítani a bandát, miközben közel sem róla szól. Ne értsetek félre, tényleg szeretem Adamet, de a Queen-t is, és szerintem olyan jó már úgysem lesz soha, mint Freddie-vel volt.
janet7
2012. február 04. 15:39
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.04. 15:32)
Őszintén? Eddig azt hittem, hogy azon fórumozók közé tartozol, akik reálisan és nem elfogultan képes látni a dolgokat. Tudod, olyan, aki látja a fától az erdőt. Viszont, ahogy észrevettem, ha a te nagy kedvenceidről van szó, akkor teljes mértékben ugyanolyan vagy, mint a fórumozók 90%-a, Miley és Selena rajongói. Kicsit csalódtam benned, hogy őszinte legyek, mert én speckó egy értelmes, aranyos, mindig reális tulajdonságokkal rendelkező leányt ismertem meg személyiségedben.
Dehát tévedtem. Ész érveket nem tudsz felhozni, csak annyit, hogy tehetséges. Hány tehetséges és nagy nevű ember mászkál a mai világban? És itt nem a divatsztárokra gondolok. Adam közel sem akkora tehetség és akkora sztár, mint amilyennek te állítod és én ezt tök pártatlanul mondom, mert nem is szeretem, de nem is utálom. Érdekes és furcsa. Ez a rajongói elvakultság, semmi több. 
Szerintem pontosan észérveket hoztam fel, és én úgy gondolom, hogy a mai zenei világban kevés a tehetséges ember. Csalódtál? Oké, ez van. Pedig ha elolvasnád a hozzászólásaimat, láttad volna, hogy kb, ugyanazt mondom, amit ti, egyedül azzal volt bajom, hogy Adam támadtátok, mint ember és mint énekes, nem pedig a Queen döntését, ami szerintem nem fair, mert ő nem mondott semmi rosszat és nem tett semmi rosszat.
És igen, van EGY olyan előadó, akiért kiállok, mert szeretem úgy, ahogy van, de ami fontosabb, elismerem őt. Ha ezzel baj van, akkor sajnálom, törölj te is emiatt, ha akarsz. A véleményemen nem fog változtatni.
és milyen sztár? Kb kettővel ezelőtt írtam, hogy rendkívül kevesen ismerik őt el. Ne forgassátok már ki, amit mondok, könyörgöm.
2012. február 04. 15:41
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 15:14)
A másik meg, hogy ez egy vita volt, ráadásul egészen eddig a pontig értelmes érvekkel jött mindenki. Eddig a pontig
És örülnék, ha végleg leszállnál rólam, mert erre nekem nincs időm
) Akkor meghajolok és bocsánatot kérek tőletek.
Addig pedig senki ne szóljon be neki és ne kritizálja a tehetségét 
Te vagy aki nem tudja értelmezni amit írok. Az a képessége amit nyújt és elért Adam Lambertként - te ezt ismered, és ez nem egyenlő avval, amit a Queen-el együtt nyújtanak közösen. Pavarottinak is van egy képessége az operához, de nem hiszem, hogy jól énekelne egy Tankcsapda számot, mert nem ahhoz van tehetsége.
Senki nem vitázott, csak te látod így. Itt hisztizel a semmin, mert csak fújod a magadét és elsiklasz a sorok között. Senki nem mondta hogy béna vagy szar lenne. Arról volt szó, hogy aki a Queen zenéjén nőtt fel, azok nem tudták elfogadni egyik új énekest sem aki próbálta átvenni Freddie helyét.
Ha meg annyi esze van, hogy csak sipol az a szar a fülében és végighallgatja, ahelyett, hogy kivenné ... az a
2012. február 04. 15:47
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Én őszintén megmondom, egyszerre örülök is, meg nem is. Adam tényleg tehetséges, de Freddie örökébe senki nem lépett, és nem is léphetett soha. Sokan próbálkoztak, de mind kudarcot vallott. DE még egyszer hangsúlyozom; semmi bajom nincs Adam Lambert-tel.
Glamster
2012. február 04. 15:50
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 15:41)
Te vagy aki nem tudja értelmezni amit írok. Az a képessége amit nyújt és elért Adam Lambertként - te ezt ismered, és ez nem egyenlő avval, amit a Queen-el együtt nyújtanak közösen. Pavarottinak is van egy képessége az operához, de nem hiszem, hogy jól énekelne egy Tankcsapda számot, mert nem ahhoz van tehetsége.
Senki nem vitázott, csak te látod így. Itt hisztizel a semmin, mert csak fújod a magadét és elsiklasz a sorok között. Senki nem mondta hogy béna vagy szar lenne. Arról volt szó, hogy aki a Queen zenéjén nőtt fel, azok nem tudták elfogadni egyik új énekest sem aki próbálta átvenni Freddie helyét.
Ha meg annyi esze van, hogy csak sipol az a szar a fülében és végighallgatja, ahelyett, hogy kivenné ... az a
no comment kategória ...
Hirtelen mindenkinek baja lett velem, mert nem osztom azt, amit ti. Oké, mondom, nem érdekel.
És körülbelül pont ugyanezt mondom első hozzászólás óta, hogy nem jó ötlet ez a koncertkörút, nem is ezzel volt a bajom, baszki. Hanem azzal, hogy rohadtul ne Adamet támadjátok emiatt. Ha emiatt hisztis vagyok és valaki csalódott bennem: ez van. Nekem is van egy elvem, amihez tartom magam.
Az ugyanolyan érv, hogy színpadias, tehetséges és tisztességes, mint az, hogy van rajta kívül más is vagy éppen az, hogy ő nem érdemli meg.
És még egyszer, utoljára: nem értek ezzel egyet, hogy Adamnek kéne lennie a végleges frontembernek, viszont nem tartom rossz választásnak sem, és értem körülbelül, hogy miért pont rá esett a döntésük. ENNYI.
2012. február 04. 15:56
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 15:50)
Hirtelen mindenkinek baja lett velem, mert nem osztom azt, amit ti. Oké, mondom, nem érdekel.
És körülbelül pont ugyanezt mondom első hozzászólás óta, hogy nem jó ötlet ez a koncertkörút, nem is ezzel volt a bajom, baszki. Hanem azzal, hogy rohadtul ne Adamet támadjátok emiatt. Ha emiatt hisztis vagyok és valaki csalódott bennem: ez van. Nekem is van egy elvem, amihez tartom magam.
Az ugyanolyan érv, hogy színpadias, tehetséges és tisztességes, mint az, hogy van rajta kívül más is vagy éppen az, hogy ő nem érdemli meg.
És még egyszer, utoljára: nem értek ezzel egyet, hogy Adamnek kéne lennie a végleges frontembernek, viszont nem tartom rossz választásnak sem, és értem körülbelül, hogy miért pont rá esett a döntésük. ENNYI.
Mutasd már meg, hogy ki hol támadta vagy ki hol írt róla rosszat, mert én nem láttam ilyet. Csak te, mint elvakult fan lambi felöl közelíted meg a történetet, mi, idősebbek meg a Queen felöl. Nem olyan valaki szempontjából fogom nézni ezt a dolgot, aki még az apja zacskójában sem volt amikor a Queen már zenélt 10 éve. ENNYI.
2012. február 04. 15:57
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 15:41)
Ki mondta, hogy nem vette ki?
Glamster
2012. február 04. 15:57
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Adam természetesen megérdemelné, bár én is inkább egyedül látnám szívesebben a színpadon.
Glamster
2012. február 04. 16:00
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Nekem nincs semmi bajom Adam-mel, és nem is akarom megkérdőjelezni a tehetségét. Viszont nem értem miért akarnak új énekest a Queen-nek. A Queen az csak Freddie Mercury-val Queen. Ő pótolhatatlan. Gondolom ezért nem akartak eddig se új énekest... És szerintem hülyeség az, hogy egyesek szerint örülnünk kéne annak, hogy az új énekesnek köszönhetően majd nem megy feledésbe Freddie. FREDDIE-T SOHA NEM FOGJÁK ELFELEJTENI!!! Azért, mert ő már életében is LEGENDA volt......Szóval én nem tartom jó ötletnek ezt a dolgot...
2012. február 04. 16:00
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 15:56)
Mutasd már meg, hogy ki hol támadta vagy ki hol írt róla rosszat, mert én nem láttam ilyet. Csak te, mint elvakult fan lambi felöl közelíted meg a történetet, mi, idősebbek meg a Queen felöl. Nem olyan valaki szempontjából fogom nézni ezt a dolgot, aki még az apja zacskójában sem volt amikor a Queen már zenélt 10 éve. ENNYI.
Olvass vissza, és szerintem találsz olyat, aki nagyon szépen bírálja Adamet és a képességeit
2012. február 04. 16:03
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Az idősebbeknek akik meg "a Queen felől közelítenek" annyit, h természetesen nem léphet senki Freddie Mercury helyére, de Adamnek nem is ez a célja, ő a saját zenéjére koncentrál, de ha már itt vagyunk, akkor minek kell ilyen kijelentéseket tenni, mert ebből bárki arra következtethethet, h nem értetek egyet ezzel a frontemberes üggyel. És ha ez így is lenne, akkor mutasatok nekem mégegy olyan mai előadót, aki érdemes lenne erre a címre .
2012. február 04. 16:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 16:00)
Olvass vissza, és szerintem találsz olyat, aki nagyon szépen bírálja Adamet és a képességeit
Akkor nekik duzzogjál, nekik hisztizzél és nekik reklamálj és ne Hollyank vagy nekem. Folyamatosan minket idéztél be és nekünk pattogtál mások helyett.
Idézet (LadyRainbow @ 2012.02.04. 15:57)
Ki mondta, hogy nem vette ki?

Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 08:53)
a fülhallgatója elromlott, így mind a nagyjából nyolc perc alatt sípolt a fülében
2012. február 04. 16:06
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 16:03)
Akkor nekik duzzogjál, nekik hisztizzél és nekik reklamálj és ne Hollyank vagy nekem. Folyamatosan minket idéztél be és nekünk pattogtál mások helyett.
Végig többes számban beszéltem, nem általánosítottam szerintem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.