Starity

Adam Lambert a Queen új énekese!

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 04. 12:37 #41
- törölt felhasználó -    
Hát én hányok ettől az embertől dry.gif
2012. február 04. 12:40 #42
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Már másokat is felkértek,hogy énekeljenek velük akár egy koncert erejéig. wink.gif Kétlem,hogy Adam az utolsó a sorban.
QUEEN heart.gif
2012. február 04. 12:51 #43
- törölt felhasználó -    
véleményem szerint ez csak a pénzről szól, de kíváncsi vagyok rá mindenesetrE:)
2012. február 04. 12:58 #44
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Bírom, hogy hirtelen mindenki zeneszakértő lett blink.gif smileeee.gif De ti nem olvastok? Nem hallotok? És nem is láttok? unsure.gif mellow.gif Ez a három legenda Adamet választotta ki és nyilván nem véletlenül smileeee.gif De TI biztosan sokkal jobban értetek ahhoz, hogy mi lenne jobb smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: rachella
2012. február 04. 13:02 #45
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
NIncs olyan rossz hangja, de még igy is megszégyenitően nem Freddie Mercury. A Queen egy legenda és Mercury is. de Lambert még nem, úgyhogy nincs ott semmi keresnivalója.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 04. 13:03 #46
dorka99
dorka99
visszatérő vendég

StátuszThe dream isn't real,The real isn't dream.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 553
Azonosító: 164946
ez tisztelgés?o.O
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 04. 13:11 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 12:58)
Bírom, hogy hirtelen mindenki zeneszakértő lett  blink.gif smileeee.gif De ti nem olvastok? Nem hallotok? És nem is láttok?  unsure.gif  mellow.gif Ez a három legenda Adamet választotta ki és nyilván nem véletlenül smileeee.gif De TI biztosan sokkal jobban értetek ahhoz, hogy mi lenne jobb smileeee.gif

Szerintem meg brutál markateing szagú az egész. Úgy érzem, hogy valahogy a menedzserek rábeszélték ezt a négy embert, hogy élesszék fel a Queent és had nyeljenek le még több és több pénzt. Nem szeretem Adamet, de nem is utálom. Nekem olyan semleges a csávó, de nagyon üzletpolitikának tűnik az egész. Anno George Michaelell próbálták a Mercury-t pótolni, de az emberek nem voltak rá vevők. Freddie egy kiváló zenei tehetség volt, egy legenda a mai huszinegyedik században és felőlem Adam lehet a dalai láma is, de ezt nagyon felháborítónak tartom. Oké, hogy alázatos meg satöbbi, satöbbi, de akkor sem tartom jogosnak, hogy egy mai jött-ment csipp-csupp popsztárocska összerondítsa Freddie életművét. Tisztelegni akarnak? Akkor írjanak egy új dalt Mercury emlékére, de ne ezt!
5 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Grace Benning, Pöttömke, ophely88, An_d_a
2012. február 04. 13:14 #48
LadyRainbow
LadyRainbow
visszatérő vendég

Státusz"What's your plane, fighter princess?"
Hozzászólás: 443
Csatolások: 4
Azonosító: 158368
Adam ezt már megcáfolta a twitterén ohmy.gif
2012. február 04. 13:18 #49
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
bírom Adamot. DE. Freddie Mercury utánozhatatlan! Senki sem pótolhatja a helyét! egy legenda volt! ez felháborító sad.gif Szégyen! Hát már senkit sem érdekel szegény Freddie??? egyszerűen, hihetetlen.Tudom, tudom. Adam is beismeri, hogy ő nem lehet az új Freddie. de ez a hír engem nagyon csalódottá tett. (feltéve, ha egyáltalán igaz) R.I.P. Freddie.
2012. február 04. 13:19 #50
Glamster
Glamster

Idézet (Holly Keller @ 2012.02.04. 13:11)
Szerintem  meg brutál markateing szagú az egész. Úgy érzem, hogy valahogy a menedzserek rábeszélték ezt a négy embert, hogy élesszék fel a Queent és had nyeljenek le még több és több pénzt. Nem szeretem Adamet, de nem is utálom. Nekem olyan semleges a csávó, de nagyon üzletpolitikának tűnik az egész. Anno George Michaelell próbálták a Mercury-t pótolni, de az emberek nem voltak rá vevők. Freddie egy kiváló zenei tehetség volt, egy legenda a mai huszinegyedik században és felőlem Adam lehet a dalai láma is, de ezt nagyon felháborítónak tartom. Oké, hogy alázatos meg satöbbi, satöbbi, de akkor sem tartom jogosnak, hogy egy mai jött-ment csipp-csupp popsztárocska összerondítsa Freddie életművét. Tisztelegni akarnak? Akkor írjanak egy új dalt Mercury emlékére, de ne ezt!

Adam menedzsmentjei a mai napig ellenzik az egészet, hiszen az új zenéjére kéne koncentrálnia és nem mellékesen hatalmas nyomás is - hiszen egy kis hiba véget vethet a karrierjének. Ráadásul már december óta bombázzák ajánlatokkal, amikre eddig nemet mondott. Adam tehetséges, nem véletlenül őt akarják. Erről ennyit. De ha kicsit tovább olvastál volna, akkor láttad volna azt is, hogy szerintem sem túl jó ötlet, talán még ez a nyári fesztivál belefér...
Nem fogok gép előtt veszekedni, én a reakciót tartom jogtalannak.
2012. február 04. 13:26 #51
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 13:19)
Adam menedzsmentjei a mai napig ellenzik az egészet, hiszen az új zenéjére kéne koncentrálnia és nem mellékesen hatalmas nyomás is - hiszen egy kis hiba véget vethet a karrierjének. Ráadásul már december óta bombázzák ajánlatokkal, amikre eddig nemet mondott. Adam tehetséges, nem véletlenül őt akarják. Erről ennyit. De ha kicsit tovább olvastál volna, akkor láttad volna azt is, hogy szerintem sem túl jó ötlet, talán még ez a nyári fesztivál belefér...
Nem fogok gép előtt veszekedni, én a reakciót tartom jogtalannak.

Nem is lambi menedzserei akarják, szerintem Holly sem erre célzott, hanem a Queen menedzserei, akik nyilvánvaló okokból nem sok bevételhez jutottak az elmúlt x évben, lambi csak egy aktuális eszköz akire odafigyelnek mostanság - ugyanígy lehetne bárki más is ... még buburka is, annak sem lenne nagyobb jelentősége, ha őt kérnék fel, csak nagyobb lenne a lázongás a zenebizniszben. Rengeteg példa van rá a történelemben, hogy a fiatalokat egy aktuális sztárocskán keresztül akarják megismertetni egy korábbi bandával vagy előadóval - vagy fordítva. Pl Tony Benett és lédigaga. Kiváncsi lennék hány monster hallott elötte Tonyról ...
5 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Grace Benning, Pöttömke, ophely88, An_d_a
2012. február 04. 13:39 #52
Lottinha
Lottinha
visszatérő vendég

Státusz♥♥♥ Prom - A végzős buli ♥♥♥
Hozzászólás: 109
Csatolások: 3
Azonosító: 167741
Nos, szerintem határozottan nem rossz. Nagy kritikus vagyok Queen ügyben, édesanyám a világ legnagyobb Freddie Mercury fanja. Senki nem érhet fel vele, de tényleg nem roszz. smileeee.gif
2012. február 04. 13:54 #53
Glamster
Glamster

Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 13:26)
Nem is lambi menedzserei akarják, szerintem Holly sem erre célzott, hanem a Queen menedzserei, akik nyilvánvaló okokból nem sok bevételhez jutottak az elmúlt x évben, lambi csak egy aktuális eszköz akire odafigyelnek mostanság - ugyanígy lehetne bárki más is ... még buburka is, annak sem lenne nagyobb jelentősége, ha őt kérnék fel, csak nagyobb lenne a lázongás a zenebizniszben. Rengeteg példa van rá a történelemben, hogy a fiatalokat egy aktuális sztárocskán keresztül akarják megismertetni egy korábbi bandával vagy előadóval - vagy fordítva. Pl Tony Benett és lédigaga. Kiváncsi lennék hány monster hallott elötte Tonyról ...

Én is beszéltem ezelőtt, hogy kicsit olyan, mintha a pénzre mennének. De én azt mondom még mindig, hogy Adam egyáltalán nem annyira népszerű, mint amennyire megérdemelné, viszont nagyon tehetséges, így jó választás volt és reménykedem, hogy ezután egy kicsit el fogják jobban ismerni. Mert ő sokkal jobban megérdemelné, mint Szalonna van Gaga - de ez csak két példa volt a rengetegből. Egyébként aki látta az EMA-t, annak nem lehet kétsége afelől, hogy Lambi bár nem biztos hogy mindenkinek tetszetős zenét csinál, de legalább tehetséges és megállja a helyét a színpadon - hatalmas zúzás volt az, amit ott, azon a napon csinált. Az előadás végét bekönnyeztem: és ez nálam ritka.
Én ki fogok tartani amellett, hogy ez nem szentségtörés, Adam nem kerülhet süllyesztőbe, alázatos, tisztességes ember és jó választás volt. De a turnét továbbra sem tartom jó döntésnek én sem és abban is hiszek, sőt tudom, hogy azt már ő sem vállalja el.
2012. február 04. 14:00 #54
- törölt felhasználó -    
Látom eléggé megoszlanak a vélemények... smileeee.gif Na, de az enyém, bővebben: Adam kétségtelenül egy nagyon tehetséges énekes, de biztosan a dologban közrejátszik a pénz is, bár nem hinném, hogy az lenne az elsőszámú indok. mellow.gif A Queen mindig Queen marad, az igényes zene egyik ikonikus bandája. Nem hiszem, hogy ezt bevállalnák, ha Adamet nem tartanák kitűnő énekesnek. wink.gif Persze, a pénz nem hanyagolható tényező, de ezeken felül, szerintem nem rossz ez a formáció, bár Lambert részéről kicsit őrült dolognak hat: nem elég "gond" neki a saját projektje??? ohmy.gif Mindenesetre kíváncsi vagyok mi sül ki ebből... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. február 04. 14:00 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 13:54)
Én is beszéltem ezelőtt, hogy kicsit olyan, mintha a pénzre mennének. De én azt mondom még mindig, hogy Adam egyáltalán nem annyira népszerű, mint amennyire megérdemelné, viszont nagyon tehetséges, így jó választás volt és reménykedem, hogy ezután egy kicsit el fogják jobban ismerni. Mert ő sokkal jobban megérdemelné, mint Szalonna van Gaga - de ez csak két példa volt a rengetegből. Egyébként aki látta az EMA-t, annak nem lehet kétsége afelől, hogy Lambi bár nem biztos hogy mindenkinek tetszetős zenét csinál, de legalább tehetséges és megállja a helyét a színpadon - hatalmas zúzás volt az, amit ott, azon a napon csinált. Az előadás végét bekönnyeztem: és ez nálam ritka.
Én ki fogok tartani amellett, hogy ez nem szentségtörés, Adam nem kerülhet süllyesztőbe, alázatos, tisztességes ember és jó választás volt. De a turnét továbbra sem tartom jó döntésnek én sem és abban is hiszek, sőt tudom, hogy azt már ő sem vállalja el.

Úgy érzem, hogy a te szemszögedből ez inkább elfogultság, mint sem a dolog reális nézőpontja. De hát mindenkinek más a véleménye, de, ha engem kérdezel, azért vannak nagyobb emberek, nagyobb hangok, nagyobb sztárok, akik méltóbbak lennének ennek a helynek az elfoglalására, mint Adam Lambert. Toto pedig mindent megfogalmazott helyettem. Perfektül fején találta a szöget!
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Pöttömke, ophely88
2012. február 04. 14:12 #56
Lilly-chan
Lilly-chan

StátuszBooks are a uniquely portable magic. /Stephen King/
Hozzászólás: 1048
Csatolások: 0
Azonosító: 139065
Egyszer hallottam, ahogy együtt zenéltek és nagyon bejött! Természetesen nem volt sehol ahhoz képest, mintha Mercury énekelne, de határozottan passzol Adam hangja a bandához! wink.gif
2012. február 04. 14:14 #57
Glamster
Glamster

Idézet (Holly Keller @ 2012.02.04. 14:00)
Úgy érzem, hogy a te szemszögedből ez inkább elfogultság, mint sem a dolog reális nézőpontja. De hát mindenkinek más a véleménye, de, ha engem kérdezel, azért vannak nagyobb emberek, nagyobb hangok, nagyobb sztárok, akik méltóbbak lennének ennek a helynek az elfoglalására, mint Adam Lambert. Toto pedig mindent megfogalmazott helyettem. Perfektül fején találta a szöget!

Szerintem pedig én látom reálisan a dolgot és nem elfogultan. Ha az EMA-n Adam elcseszte volna, nem úgy énekelt volna, ahogy énekelt, nem lett volna olyan kisugárzása, amilyen volt; akkor azt mondtam volna, hogy ezek megvesztek, hogy még egyszer felvállalják. És értem én azt is, hogy más is lehetett volna - volt is Adam előtt -, de kétségtelen, hogy bizonyos szemszögből Adam népszerű, legalább is vannak biztos rajongói, nekik pedig talán szükségük van a pénzre és egy kis megújult hírnévre. Viszont azért ki fogok állni, hogy MEGÉRDEMELTE ezt a felkérést és amellett, hogy baromira tehetséges, és egy nap ő is nagy és elismert zenész lesz. Ennyi. 2009 óta hiszem és tudom ezt.
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.04. 14:00)
Látom eléggé megoszlanak a vélemények... smileeee.gif Na, de az enyém, bővebben: Adam kétségtelenül egy nagyon tehetséges énekes, de biztosan a dologban közrejátszik a pénz is, bár nem hinném, hogy az lenne az elsőszámú indok. mellow.gif A Queen mindig Queen marad, az igényes zene egyik ikonikus bandája. Nem hiszem, hogy ezt bevállalnák, ha Adamet nem tartanák kitűnő énekesnek. wink.gif  Persze, a pénz nem hanyagolható tényező, de ezeken felül, szerintem nem rossz ez a formáció, bár Lambert részéről kicsit őrült dolognak hat: nem elég "gond" neki a saját projektje??? ohmy.gif  Mindenesetre kíváncsi vagyok mi sül ki ebből... rolleyes.gif

Végre. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Teljes mértékben egyetértek. Mindennel. Köszönöm. meghajolo.gif
2012. február 04. 14:16 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 14:14)
Végre.  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif Teljes mértékben egyetértek. Mindennel. Köszönöm.  meghajolo.gif

Nincs mit, elvégre a véleményemet írtam le!!! smileeee.gif Én szeretem Adamet, szerintem jó énekes!!!A Queen pedig ikon!!! meghajolo.gif
2012. február 04. 14:17 #59
berniii
berniii

Státuszhttp://megalkuvooptimista.tumblr.com/
Hozzászólás: 844
Csatolások: 0
Azonosító: 151631
én ennek csak örülni tudok smileeee.gif
2012. február 04. 14:27 #60
sréka
sréka
visszatérő vendég

StátuszI don't belive in farytales , but I belive in you and me :)
Hozzászólás: 330
Csatolások: 35
Azonosító: 141360
Gratulálok nek, nagyon jó a hangja, megérdemelte thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif beer.gif beer.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian May Brian May 2376.