Adam Lambert a Queen új énekese!
2012. február 04. 12:51
véleményem szerint ez csak a pénzről szól, de kíváncsi vagyok rá mindenesetrE:)
2012. február 04. 12:58
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Bírom, hogy hirtelen mindenki zeneszakértő lett
De ti nem olvastok? Nem hallotok? És nem is láttok?
Ez a három legenda Adamet választotta ki és nyilván nem véletlenül
De TI biztosan sokkal jobban értetek ahhoz, hogy mi lenne jobb
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2012. február 04. 13:02
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
NIncs olyan rossz hangja, de még igy is megszégyenitően nem Freddie Mercury. A Queen egy legenda és Mercury is. de Lambert még nem, úgyhogy nincs ott semmi keresnivalója.
ophely88
2012. február 04. 13:11
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 12:58)
Bírom, hogy hirtelen mindenki zeneszakértő lett
De ti nem olvastok? Nem hallotok? És nem is láttok?
Ez a három legenda Adamet választotta ki és nyilván nem véletlenül
De TI biztosan sokkal jobban értetek ahhoz, hogy mi lenne jobb 
Szerintem meg brutál markateing szagú az egész. Úgy érzem, hogy valahogy a menedzserek rábeszélték ezt a négy embert, hogy élesszék fel a Queent és had nyeljenek le még több és több pénzt. Nem szeretem Adamet, de nem is utálom. Nekem olyan semleges a csávó, de nagyon üzletpolitikának tűnik az egész. Anno George Michaelell próbálták a Mercury-t pótolni, de az emberek nem voltak rá vevők. Freddie egy kiváló zenei tehetség volt, egy legenda a mai huszinegyedik században és felőlem Adam lehet a dalai láma is, de ezt nagyon felháborítónak tartom. Oké, hogy alázatos meg satöbbi, satöbbi, de akkor sem tartom jogosnak, hogy egy mai jött-ment csipp-csupp popsztárocska összerondítsa Freddie életművét. Tisztelegni akarnak? Akkor írjanak egy új dalt Mercury emlékére, de ne ezt!
2012. február 04. 13:14
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Adam ezt már megcáfolta a twitterén
2012. február 04. 13:18
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
bírom Adamot. DE. Freddie Mercury utánozhatatlan! Senki sem pótolhatja a helyét! egy legenda volt! ez felháborító
Szégyen! Hát már senkit sem érdekel szegény Freddie??? egyszerűen, hihetetlen.Tudom, tudom. Adam is beismeri, hogy ő nem lehet az új Freddie. de ez a hír engem nagyon csalódottá tett. (feltéve, ha egyáltalán igaz) R.I.P. Freddie.
2012. február 04. 13:19
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.04. 13:11)
Szerintem meg brutál markateing szagú az egész. Úgy érzem, hogy valahogy a menedzserek rábeszélték ezt a négy embert, hogy élesszék fel a Queent és had nyeljenek le még több és több pénzt. Nem szeretem Adamet, de nem is utálom. Nekem olyan semleges a csávó, de nagyon üzletpolitikának tűnik az egész. Anno George Michaelell próbálták a Mercury-t pótolni, de az emberek nem voltak rá vevők. Freddie egy kiváló zenei tehetség volt, egy legenda a mai huszinegyedik században és felőlem Adam lehet a dalai láma is, de ezt nagyon felháborítónak tartom. Oké, hogy alázatos meg satöbbi, satöbbi, de akkor sem tartom jogosnak, hogy egy mai jött-ment csipp-csupp popsztárocska összerondítsa Freddie életművét. Tisztelegni akarnak? Akkor írjanak egy új dalt Mercury emlékére, de ne ezt!
Adam menedzsmentjei a mai napig ellenzik az egészet, hiszen az új zenéjére kéne koncentrálnia és nem mellékesen hatalmas nyomás is - hiszen egy kis hiba véget vethet a karrierjének. Ráadásul már december óta bombázzák ajánlatokkal, amikre eddig nemet mondott. Adam tehetséges, nem véletlenül őt akarják. Erről ennyit. De ha kicsit tovább olvastál volna, akkor láttad volna azt is, hogy szerintem sem túl jó ötlet, talán még ez a nyári fesztivál belefér...
Nem fogok gép előtt veszekedni, én a reakciót tartom jogtalannak.
2012. február 04. 13:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 13:19)
Adam menedzsmentjei a mai napig ellenzik az egészet, hiszen az új zenéjére kéne koncentrálnia és nem mellékesen hatalmas nyomás is - hiszen egy kis hiba véget vethet a karrierjének. Ráadásul már december óta bombázzák ajánlatokkal, amikre eddig nemet mondott. Adam tehetséges, nem véletlenül őt akarják. Erről ennyit. De ha kicsit tovább olvastál volna, akkor láttad volna azt is, hogy szerintem sem túl jó ötlet, talán még ez a nyári fesztivál belefér...
Nem is lambi menedzserei akarják, szerintem Holly sem erre célzott, hanem a Queen menedzserei, akik nyilvánvaló okokból nem sok bevételhez jutottak az elmúlt x évben, lambi csak egy aktuális eszköz akire odafigyelnek mostanság - ugyanígy lehetne bárki más is ... még buburka is, annak sem lenne nagyobb jelentősége, ha őt kérnék fel, csak nagyobb lenne a lázongás a zenebizniszben. Rengeteg példa van rá a történelemben, hogy a fiatalokat egy aktuális sztárocskán keresztül akarják megismertetni egy korábbi bandával vagy előadóval - vagy fordítva. Pl Tony Benett és lédigaga. Kiváncsi lennék hány monster hallott elötte Tonyról ...
2012. február 04. 13:39
|
|
Lottinhavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 109 Csatolások: 3 Azonosító: 167741 offline
|
Nos, szerintem határozottan nem rossz. Nagy kritikus vagyok Queen ügyben, édesanyám a világ legnagyobb Freddie Mercury fanja. Senki nem érhet fel vele, de tényleg nem roszz.
2012. február 04. 13:54
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.04. 13:26)
Nem is lambi menedzserei akarják, szerintem Holly sem erre célzott, hanem a Queen menedzserei, akik nyilvánvaló okokból nem sok bevételhez jutottak az elmúlt x évben, lambi csak egy aktuális eszköz akire odafigyelnek mostanság - ugyanígy lehetne bárki más is ... még buburka is, annak sem lenne nagyobb jelentősége, ha őt kérnék fel, csak nagyobb lenne a lázongás a zenebizniszben. Rengeteg példa van rá a történelemben, hogy a fiatalokat egy aktuális sztárocskán keresztül akarják megismertetni egy korábbi bandával vagy előadóval - vagy fordítva. Pl Tony Benett és lédigaga. Kiváncsi lennék hány monster hallott elötte Tonyról ...
Én is beszéltem ezelőtt, hogy kicsit olyan, mintha a pénzre mennének. De én azt mondom még mindig, hogy Adam egyáltalán nem annyira népszerű, mint amennyire megérdemelné, viszont nagyon tehetséges, így jó választás volt és reménykedem, hogy ezután egy kicsit el fogják jobban ismerni. Mert ő sokkal jobban megérdemelné, mint Szalonna van Gaga - de ez csak két példa volt a rengetegből. Egyébként aki látta az EMA-t, annak nem lehet kétsége afelől, hogy Lambi bár nem biztos hogy mindenkinek tetszetős zenét csinál, de legalább tehetséges és megállja a helyét a színpadon - hatalmas zúzás volt az, amit ott, azon a napon csinált. Az előadás végét bekönnyeztem: és ez nálam ritka.
Én ki fogok tartani amellett, hogy ez nem szentségtörés, Adam nem kerülhet süllyesztőbe, alázatos, tisztességes ember és jó választás volt. De a turnét továbbra sem tartom jó döntésnek én sem és abban is hiszek, sőt tudom, hogy azt már ő sem vállalja el.
2012. február 04. 14:00
Látom eléggé megoszlanak a vélemények...
Na, de az enyém, bővebben: Adam kétségtelenül egy nagyon tehetséges énekes, de biztosan a dologban közrejátszik a pénz is, bár nem hinném, hogy az lenne az elsőszámú indok.
A Queen mindig Queen marad, az igényes zene egyik ikonikus bandája. Nem hiszem, hogy ezt bevállalnák, ha Adamet nem tartanák kitűnő énekesnek.
Persze, a pénz nem hanyagolható tényező, de ezeken felül, szerintem nem rossz ez a formáció, bár Lambert részéről kicsit őrült dolognak hat: nem elég "gond" neki a saját projektje???
Mindenesetre kíváncsi vagyok mi sül ki ebből...
Glamster
2012. február 04. 14:00
Idézet (Glamster @ 2012.02.04. 13:54)
Én is beszéltem ezelőtt, hogy kicsit olyan, mintha a pénzre mennének. De én azt mondom még mindig, hogy Adam egyáltalán nem annyira népszerű, mint amennyire megérdemelné, viszont nagyon tehetséges, így jó választás volt és reménykedem, hogy ezután egy kicsit el fogják jobban ismerni. Mert ő sokkal jobban megérdemelné, mint Szalonna van Gaga - de ez csak két példa volt a rengetegből. Egyébként aki látta az EMA-t, annak nem lehet kétsége afelől, hogy Lambi bár nem biztos hogy mindenkinek tetszetős zenét csinál, de legalább tehetséges és megállja a helyét a színpadon - hatalmas zúzás volt az, amit ott, azon a napon csinált. Az előadás végét bekönnyeztem: és ez nálam ritka.
Én ki fogok tartani amellett, hogy ez nem szentségtörés, Adam nem kerülhet süllyesztőbe, alázatos, tisztességes ember és jó választás volt. De a turnét továbbra sem tartom jó döntésnek én sem és abban is hiszek, sőt tudom, hogy azt már ő sem vállalja el.
Úgy érzem, hogy a te szemszögedből ez inkább elfogultság, mint sem a dolog reális nézőpontja. De hát mindenkinek más a véleménye, de, ha engem kérdezel, azért vannak nagyobb emberek, nagyobb hangok, nagyobb sztárok, akik méltóbbak lennének ennek a helynek az elfoglalására, mint Adam Lambert. Toto pedig mindent megfogalmazott helyettem. Perfektül fején találta a szöget!
2012. február 04. 14:12
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Egyszer hallottam, ahogy együtt zenéltek és nagyon bejött! Természetesen nem volt sehol ahhoz képest, mintha Mercury énekelne, de határozottan passzol Adam hangja a bandához!
2012. február 04. 14:14
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.04. 14:00)
Úgy érzem, hogy a te szemszögedből ez inkább elfogultság, mint sem a dolog reális nézőpontja. De hát mindenkinek más a véleménye, de, ha engem kérdezel, azért vannak nagyobb emberek, nagyobb hangok, nagyobb sztárok, akik méltóbbak lennének ennek a helynek az elfoglalására, mint Adam Lambert. Toto pedig mindent megfogalmazott helyettem. Perfektül fején találta a szöget!
Szerintem pedig én látom reálisan a dolgot és nem elfogultan. Ha az EMA-n Adam elcseszte volna, nem úgy énekelt volna, ahogy énekelt, nem lett volna olyan kisugárzása, amilyen volt; akkor azt mondtam volna, hogy ezek megvesztek, hogy még egyszer felvállalják. És értem én azt is, hogy más is lehetett volna - volt is Adam előtt -, de kétségtelen, hogy bizonyos szemszögből Adam népszerű, legalább is vannak biztos rajongói, nekik pedig talán szükségük van a pénzre és egy kis megújult hírnévre. Viszont azért ki fogok állni, hogy MEGÉRDEMELTE ezt a felkérést és amellett, hogy baromira tehetséges, és egy nap ő is nagy és elismert zenész lesz. Ennyi. 2009 óta hiszem és tudom ezt.
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.04. 14:00)
Látom eléggé megoszlanak a vélemények...
Na, de az enyém, bővebben: Adam kétségtelenül egy nagyon tehetséges énekes, de biztosan a dologban közrejátszik a pénz is, bár nem hinném, hogy az lenne az elsőszámú indok.
A Queen mindig Queen marad, az igényes zene egyik ikonikus bandája. Nem hiszem, hogy ezt bevállalnák, ha Adamet nem tartanák kitűnő énekesnek.
Persze, a pénz nem hanyagolható tényező, de ezeken felül, szerintem nem rossz ez a formáció, bár Lambert részéről kicsit őrült dolognak hat: nem elég "gond" neki a saját projektje???
Mindenesetre kíváncsi vagyok mi sül ki ebből... 
Végre.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.