Adam Lambert a Queen új énekese!
2012. február 04. 10:48
Te jó ég
Valahogy mérges leszek attól a tudattól, hogy minden fűvel-fával pótolni próbálják Freddie-t. Jó hangja van Adam-nek, de könyörgöm, a Queen sosem lesz a régi Freddie nélkül.
2012. február 04. 10:50
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Imádom Adam-et de szerintem nem illik a Queen-be. remélem tényleg csak ideiglenes frontember lesz.
2012. február 04. 11:01
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Akik fújolnak, azok látták az EMA-t? Ez az ember k.rva tehetséges és ilyan hanggal nem tűnhet el. Egyébként én jobban örültem volna, ha ez csak egy alkalmas lett volna, mert így mintha pótolni akarnák véglegesen Freddie-t, ami lehetetlen. Büszke vagyok Adamre, hogy ezt belátta és alázattal állt a kihívás elé. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja állni a helyét - pontosan ezért, mert alázatos és tényleg tiszteltelegni szeretne előtte, nem pedig elnyomni. Ez a gaga pletyka pedig egy vicc o.O na akkor tényleg elvesztettem volna minden hitem :'D
2012. február 04. 11:21
azta. ez nagyon nagy megtiszteltetés:D de viszont szerintem nem kellene igy "lekötni" adamet. igy vagy ő változna meg vagy a zenekar. és semelyik sem lenne jó://
2012. február 04. 11:34
Uram Atyám! Adam ?
Egyszerűbb lett volna valami kevésbé neves előadó, akinek marha jó hangja van..
Egyszerűbb lett volna valami kevésbé neves előadó, akinek marha jó hangja van..
2012. február 04. 11:37
ez szuper!Freddie Mercury-t nem pótólhatja senki,de Adam-nek csodás a hanga még élőben is
2012. február 04. 11:47
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Adam nagyon tehetséges megérdemli hogya Queennel zenéljen!!!Mikor láttam az EMA fellépését a tv-ben olyan király volt!!!!Aki meg fújjol és lebecsüli Adam tehetségét az elmehet a .......!!!!
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2012. február 04. 11:49
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
"Glambertök, már évek óta tudják, hogy kedvencükben minden megvan, ami kell, hogy zenei ikon legyen"
Bizony, bizony!
Kétség kívül megtisztelő, hogy felkérték, és úgy gondolom, bőven kiérdemelte. Tehetsége megvan hozzá, és tökéletesen helyt tudna állni, és örülök, hogy ideiglenesen a Queen-nel fog zenélni. Viszont én nem örülnék, ha örökre lekötné magát mellettük. Koncentráljon inkább a saját stílusára, saját zenéjére, saját ízlésére. Viszont ez is egy jó tapasztalat lesz neki, amiben egy másik oldalát is megvillanthatja!
Az EMA-s fellépés pedig lélegzetelállító volt! Ezek után mondja bárki is tehetségtelennek!
EMA-s fellépés, BTIKM klipje, Queen frontembere...igen, Adam újra a csúcson van!
Bizony, bizony!
Kétség kívül megtisztelő, hogy felkérték, és úgy gondolom, bőven kiérdemelte. Tehetsége megvan hozzá, és tökéletesen helyt tudna állni, és örülök, hogy ideiglenesen a Queen-nel fog zenélni. Viszont én nem örülnék, ha örökre lekötné magát mellettük. Koncentráljon inkább a saját stílusára, saját zenéjére, saját ízlésére. Viszont ez is egy jó tapasztalat lesz neki, amiben egy másik oldalát is megvillanthatja!
Az EMA-s fellépés pedig lélegzetelállító volt! Ezek után mondja bárki is tehetségtelennek!
EMA-s fellépés, BTIKM klipje, Queen frontembere...igen, Adam újra a csúcson van!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. február 04. 11:58
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
Hát Adam ennél nagyobb elismerés alig adatik meg bárkinek!!!Gratulálok
♥ Megérdemli hiszen gyönyörű hangja van
imádom ♥
2012. február 04. 12:01
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Egyébként Adam így csak életben tartja Freddie szellemét, hiszen ő nem az az ember, aki a helyére akarna törni - sokkal inkább csak tiszteleg az egyik kedvence előtt. Ő nem az, aki azt mondja, "Itt vagyok. Én leszek az új Freddie Mercury." - pedig megtehetné, mert hatalmas és kitűnő hangja van élőben. Adam alázatos és tisztességes, tehát ne támadjátok.
btw én emlékszem arra, mikor Michael Jackson meghalt, az egyik énekes - azt hiszem Kanye West - azt mondta, ideje volt, most már más lehet a király
És akkor ezután most nézzétek meg Adam hozzáállását. Ritka szív-lélek ember.
Egyébként nem értem
Akik azt mondják, hogy Adam csak egy alkalmi sztárocska és el fog tűnni: milyen viszonyítási alapjuk van?
Az ő kedvenceik sem épp a tartósságukról bűzlenek (ilyen, mint Szalonna és dizni?
) Meghallgatták azt a videót, amit csatoltam, egyáltalán elolvasták a cikket, vagy feleslegesen koptattam az ujjam?
btw én emlékszem arra, mikor Michael Jackson meghalt, az egyik énekes - azt hiszem Kanye West - azt mondta, ideje volt, most már más lehet a király
Egyébként nem értem
2012. február 04. 12:07
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Tényleg ügyes,de egyetértek viritrend. Nem hasonlít Freddie hangjára
2012. február 04. 12:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Amúgy azt sem értem mire jó, hogy másokkal énekeltetjük azt amihez semmi köze másnak.
A Nirvana sem indult koncertezni Kurt halála után új énekesekkel. Ennek akkor lenne értelme, ha új dalokat is rögzíetének az új énekessel és nem a régi tollakkal ékeskednének.
Ennek csak egy következménye van, az összehasonlítás. A Queen rajongók nyilván nem nyelik be, ahogy eddig sem tették George Michael vagy más énekesek esetében, mert amit kapnak nem Queen, hanem valami utánzat csak.
Tisztelegni egy zenekarvagy előadó elött meg nem úgy szokás, hogy a helyére állítanak valakit, hanem énekesek, zenészek összefognak és előadnak 1-1 dalt, hogy emlékezzenek és életben tartsák a legendát - ennek látom értelmét. Minden más csak valami pótlék kísérlet amit lehet megmagyarázni így vagy úgy, csak ki az aki beveszi?
A Nirvana sem indult koncertezni Kurt halála után új énekesekkel. Ennek akkor lenne értelme, ha új dalokat is rögzíetének az új énekessel és nem a régi tollakkal ékeskednének.
Ennek csak egy következménye van, az összehasonlítás. A Queen rajongók nyilván nem nyelik be, ahogy eddig sem tették George Michael vagy más énekesek esetében, mert amit kapnak nem Queen, hanem valami utánzat csak.
Tisztelegni egy zenekarvagy előadó elött meg nem úgy szokás, hogy a helyére állítanak valakit, hanem énekesek, zenészek összefognak és előadnak 1-1 dalt, hogy emlékezzenek és életben tartsák a legendát - ennek látom értelmét. Minden más csak valami pótlék kísérlet amit lehet megmagyarázni így vagy úgy, csak ki az aki beveszi?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.