Dharma & Greg (1997–2002)
2016. szeptember 03. 08:08
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Évekkel ezelőtt már láttam ezt a sorozatot, mikor valamelyik magyar adón adták. Persze Thomas Gibson miatt kezdtem el nézni, de nem bántam meg.
A héten rátaláltam erre a sitcomra egy külföldi nézzsorozatokat oldalon, és belevetettem magam. Természetesen ezúttal angolul nézem, és azt kell mondjam, iszonyatos módon élvezem. Szerintem évek óta nem röhögtem ennyit egy filmen, vagy sorozaton se. (Pláne, hogy főleg drámákat nézek.
) Susan Sullivan, a Kitty Montgomeryt alakító színésznő, rengeteg jó pillanatot okoz a szarkazmusával, egyszerűen imádom a karakterét. Greg apja szintén egy oltári nagy figura, de Larry Finkelsteintől is kaparom néha a falat. Jenna Elfman a főszerepben a maga nemében egyszerűen tökéletes, bár olykor olyan hangokat ad ki, hogy önkéntelenül is egy majom jut eszembe róla.
Egyébként bűbájos, kedves és nagyon szerethető Dharma szerepében. Thomas Gibson meg maga a tökély.
Olyanokat beszól és olyan pofákat vág, hogy garantált a jókedv. Ez a pasi tud! Mindenki csak a komor, fapofa Hotchként ismeri Thomas Gibsont, pedig remek komédiás. Megdolgoztatja a rekeszizmokat rendesen. És ami még plusz pont az alakításában, hogy igazából az nem tűnik fel az embernek, hogy még jóképű is. Nem azért szereted Greget, mert helyes. Ennél nagyobb dicséretet manapság, amikor korszakát éljük a tehetségtelen, de gyönyörű emberek sztárolásának, nem lehet mondani egy színésznek. Az első epizód kissé nyögvenyelős és erőltetett volt, de aztán beindult a dolog. Sokszor van ez így, a színészeknek össze kell szokni, és utána megy minden, mint a karikacsapás. Ennél a sorozatnál ez abszolút érvényesült. Nagyon örülök, hogy megint rátaláltam. Remek kikapcsolódást nyújt, ha az ember egy kicsit el akar vonulni a hétköznapi problémáktól és nevetni egy jóízűt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

7 felhasználónak tetszik: