Starity

Dharma & Greg (1997–2002)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 04. 00:32 #1
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Komolyan nem volt még témája? Pedig ez a sorozat nagyon megérdemli. Imádtam. wub.gif
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Tamás2.0, saii, merco81, idone, Szandi0820, standoffan
2012. február 06. 18:33 #2
vinviri
vinviri
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 221
Csatolások: 0
Azonosító: 60844
az utolsó kép irtó aranyos! thumbsup.gif
2012. február 06. 19:02 #3
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
smileeee.gif beer.gif

tongue.gif
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, saii, Rap4ever8, idone, Szandi0820, standoffan
2012. február 06. 19:17 #4
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Tamás2.0, Rap4ever8, saii, idone, Szandi0820, standoffan
2016. szeptember 03. 08:08 #5
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Évekkel ezelőtt már láttam ezt a sorozatot, mikor valamelyik magyar adón adták. Persze Thomas Gibson miatt kezdtem el nézni, de nem bántam meg. smileeee.gif A héten rátaláltam erre a sitcomra egy külföldi nézzsorozatokat oldalon, és belevetettem magam. Természetesen ezúttal angolul nézem, és azt kell mondjam, iszonyatos módon élvezem. Szerintem évek óta nem röhögtem ennyit egy filmen, vagy sorozaton se. (Pláne, hogy főleg drámákat nézek. pardon.gif) Susan Sullivan, a Kitty Montgomeryt alakító színésznő, rengeteg jó pillanatot okoz a szarkazmusával, egyszerűen imádom a karakterét. Greg apja szintén egy oltári nagy figura, de Larry Finkelsteintől is kaparom néha a falat. Jenna Elfman a főszerepben a maga nemében egyszerűen tökéletes, bár olykor olyan hangokat ad ki, hogy önkéntelenül is egy majom jut eszembe róla. pardon.gif Egyébként bűbájos, kedves és nagyon szerethető Dharma szerepében. Thomas Gibson meg maga a tökély. heart.gif Olyanokat beszól és olyan pofákat vág, hogy garantált a jókedv. Ez a pasi tud! Mindenki csak a komor, fapofa Hotchként ismeri Thomas Gibsont, pedig remek komédiás. Megdolgoztatja a rekeszizmokat rendesen. És ami még plusz pont az alakításában, hogy igazából az nem tűnik fel az embernek, hogy még jóképű is. Nem azért szereted Greget, mert helyes. Ennél nagyobb dicséretet manapság, amikor korszakát éljük a tehetségtelen, de gyönyörű emberek sztárolásának, nem lehet mondani egy színésznek. Az első epizód kissé nyögvenyelős és erőltetett volt, de aztán beindult a dolog. Sokszor van ez így, a színészeknek össze kell szokni, és utána megy minden, mint a karikacsapás. Ennél a sorozatnál ez abszolút érvényesült. Nagyon örülök, hogy megint rátaláltam. Remek kikapcsolódást nyújt, ha az ember egy kicsit el akar vonulni a hétköznapi problémáktól és nevetni egy jóízűt.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Tamás2.0
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok