Nyáron érkezik a Step Up negyedik része
2012. február 03. 21:49
Én is kíváncsi vagyok, de az egy kicsit rossz, hogy egy ismerős sincs benne... csak mert az első háromban mindig volt egy vagy kettő ismerős arc az elsőben és a harmadikban Alyson Stoner, a másodikban és a harmadikban pl Adam Sevani volt benne... de attól még megnézem, mert mindig nagyon jókat hoznak ki, mind a történet mind a szereplők és mind a táncok tetszenek benne általában!!
2012. február 03. 21:51
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Valamiért soha nem szerettem ezt a filmet... :/
Valahogy megmaradtam mindig is a Dirty Dancingnél..
<3
Valahogy megmaradtam mindig is a Dirty Dancingnél..
2012. február 03. 21:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem tudom erről is még hány bőrt akarnak lehúzni...Az első rész még jó volt, de a többi már nem.
2012. február 03. 22:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Az elsőt imádtam, a második gyenge volt, pár jó résszel, a harmadikról inkább nem kívánok nyilatkozni.
Minek ebből is ötvenhat folytatást csinálni? Eleve nem értem, hogy miért Step Up 2/3/4/500, ha egyszer semmi köze nincsen az eredeti filmhez? Ezeket sosem értettem. Meg amúgy annyira bírom ezeket az "egyedi" sztorikat, állandóan az az érzésem, mintha már láttam volna ezt a filmet, aztán rájövök, hogy még meg sem jelent, vagy rosszabb esetben még el sem készült. Könyörgök, nem lehetne valami minimális egyediséget, kreativitást vinni bele?
Amúgy akárhány folytatást csinálnak, ezt az egy jelenetet, az összes együttvéve sem fogja nemhogy felülmúlni, de még elérni sem.
Minek ebből is ötvenhat folytatást csinálni? Eleve nem értem, hogy miért Step Up 2/3/4/500, ha egyszer semmi köze nincsen az eredeti filmhez? Ezeket sosem értettem. Meg amúgy annyira bírom ezeket az "egyedi" sztorikat, állandóan az az érzésem, mintha már láttam volna ezt a filmet, aztán rájövök, hogy még meg sem jelent, vagy rosszabb esetben még el sem készült. Könyörgök, nem lehetne valami minimális egyediséget, kreativitást vinni bele?
Amúgy akárhány folytatást csinálnak, ezt az egy jelenetet, az összes együttvéve sem fogja nemhogy felülmúlni, de még elérni sem.
2012. február 03. 23:23
|
|
fekibibyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 93515 offline
|
első 3 részt még egymásra "épülőnek lehetett venni. úgye az első Tylerről és Noráról szolt, a 2.Andietől itt feltünt tyler, a 3.ban igaz h Lucról szolt inkább, de itt is volt régi szereplő Moose, de ebben a 4. részben egy ismerős arcot se látok.
egyépként kicsit LMFAO-s nekem ez a trailer
egyépként kicsit LMFAO-s nekem ez a trailer
2012. február 04. 00:49
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Én tudom, hogy elcsépelt...de akkor is, ezekért a táncosokért MEGÉRI!! Iszonyú dögösek, de most nem?!?!
) Imádom ahogy táncolnak, ezek a koreográfiák lélegzetállítóak, ezért tökre megéri! (nekem) Tény hogy lehetne jobb a sztorija pl a 3. résznek..de nincs mit tenni, egyszerűen nagyszerű sztori nélkül is..
2012. február 04. 08:24
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
tutira nagyon jó lesz ^^
2012. február 04. 10:16
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Elsőként leszek a moziban, hogy megnézzem.
2012. február 04. 10:19
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
dejóóóóó,tuti megnézem
2012. február 04. 10:29
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Huh de jó!
Tuti megnézem!
Tuti megnézem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: