Kiderült, hogy a Step Up negyedik része nyáron kerül bemutatásra, illetve már az első trailert is megnézhetjük.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyáron érkezik a Step Up negyedik része
2012. február 03. 19:12
Az első rész óta egyiket sem láttam, szerintem felesleges lehúzni róla újabb és újabb bőrt. Mellesleg tök különálló sztori, legalább új címet adhatnának neki, mert ezzel a szememben az elsőt minősítik = tucatfilmmé.
2012. február 03. 19:12
Nem hangzik rosszul!!
Bár nekem eléggé fura, hogy mindig újak a szereplők, de mindegy.....
2012. február 03. 19:18
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én még nem láttam ezt a filmet,de bisztos hogy megnézem
2012. február 03. 19:24
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
szerintem jó lesz dea 3. résznéll jobb nem lehet
2012. február 03. 19:25
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Bár az első részt még nem láttam,a 2. és a 3. nagyon tetszett,de szerintem fölösleges még egyet csinálni belőle.Persze már mindegy.
Remélem jó lesz ahogy a többi is,de utána nem kell még több rész.Egy idő után elég unalmas lesz.
Remélem jó lesz ahogy a többi is,de utána nem kell még több rész.Egy idő után elég unalmas lesz.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. február 03. 19:35
|
Liliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 341 Csatolások: 300 Azonosító: 137663 offline
|
Hát nekem mindig kedvenc a Step Up... és nagyon várom már a 4. részt.
de nekem is hiányozni fog belőle Moose.:/ De ez a trailer igen jó!!
remélem a film is ilyen jó lesz!!
2012. február 03. 19:37
Tuti megnézem!
Az első 3 film is nagyon klassz volt!
Az első 3 film is nagyon klassz volt!
2012. február 03. 19:40
Idézet (like me @ 2012.02.03. 19:17)
Háth nagyon várom, de nem repdesek annak az örömétől hogy a Summit rendezi...
Sokat már nem fogod látni a logójukat, mert a céget most vette meg a Lionsgate.
Egyébként ha a történet ugyanaz, mint az előző részekben, akkor minek kell megcsinálni a filmet?
2012. február 03. 19:47
|
|
aniiiii000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 157607 offline
|
Az egyik kedvenc filmem de nem értem hogy miért nem ugyanazok a szereplők játszák mert úgy jobb lenne de a bemutató alapján szerintem ez is jó lesz
2012. február 03. 19:52
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
ú, de jó, nagyon szeretem ezt a filmet
ninjaprincess33 írta:
"Egyébként ha a történet ugyanaz, mint az előző részekben, akkor minek kell megcsinálni a filmet? "
A Step up-nál szerintem sosem a történeten volt/van a hangsúly, hanem a minél jobb koreográfián és zenén. (egyéni vélemény!)
ninjaprincess33 írta:
"Egyébként ha a történet ugyanaz, mint az előző részekben, akkor minek kell megcsinálni a filmet? "
A Step up-nál szerintem sosem a történeten volt/van a hangsúly, hanem a minél jobb koreográfián és zenén. (egyéni vélemény!)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.