Kiderült, hogy a Step Up negyedik része nyáron kerül bemutatásra, illetve már az első trailert is megnézhetjük.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyáron érkezik a Step Up negyedik része
2012. február 03. 19:12
Az első rész óta egyiket sem láttam, szerintem felesleges lehúzni róla újabb és újabb bőrt. Mellesleg tök különálló sztori, legalább új címet adhatnának neki, mert ezzel a szememben az elsőt minősítik = tucatfilmmé.
2012. február 03. 19:12
Nem hangzik rosszul!!
Bár nekem eléggé fura, hogy mindig újak a szereplők, de mindegy.....
2012. február 03. 19:18
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én még nem láttam ezt a filmet,de bisztos hogy megnézem
2012. február 03. 19:24
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
szerintem jó lesz dea 3. résznéll jobb nem lehet
2012. február 03. 19:25
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Bár az első részt még nem láttam,a 2. és a 3. nagyon tetszett,de szerintem fölösleges még egyet csinálni belőle.Persze már mindegy.
Remélem jó lesz ahogy a többi is,de utána nem kell még több rész.Egy idő után elég unalmas lesz.
Remélem jó lesz ahogy a többi is,de utána nem kell még több rész.Egy idő után elég unalmas lesz.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. február 03. 19:35
|
Liliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 341 Csatolások: 300 Azonosító: 137663 offline
|
Hát nekem mindig kedvenc a Step Up... és nagyon várom már a 4. részt.
de nekem is hiányozni fog belőle Moose.:/ De ez a trailer igen jó!!
remélem a film is ilyen jó lesz!!
2012. február 03. 19:37
Tuti megnézem!
Az első 3 film is nagyon klassz volt!
Az első 3 film is nagyon klassz volt!
2012. február 03. 19:40
Idézet (like me @ 2012.02.03. 19:17)
Háth nagyon várom, de nem repdesek annak az örömétől hogy a Summit rendezi...
Sokat már nem fogod látni a logójukat, mert a céget most vette meg a Lionsgate.
Egyébként ha a történet ugyanaz, mint az előző részekben, akkor minek kell megcsinálni a filmet?
2012. február 03. 19:47
|
|
aniiiii000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 157607 offline
|
Az egyik kedvenc filmem de nem értem hogy miért nem ugyanazok a szereplők játszák mert úgy jobb lenne de a bemutató alapján szerintem ez is jó lesz
2012. február 03. 19:52
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
ú, de jó, nagyon szeretem ezt a filmet
ninjaprincess33 írta:
"Egyébként ha a történet ugyanaz, mint az előző részekben, akkor minek kell megcsinálni a filmet? "
A Step up-nál szerintem sosem a történeten volt/van a hangsúly, hanem a minél jobb koreográfián és zenén. (egyéni vélemény!)
ninjaprincess33 írta:
"Egyébként ha a történet ugyanaz, mint az előző részekben, akkor minek kell megcsinálni a filmet? "
A Step up-nál szerintem sosem a történeten volt/van a hangsúly, hanem a minél jobb koreográfián és zenén. (egyéni vélemény!)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.