Viszlát, Anglia: Tom Felton és barátnője, Jade Olivia közösen keresnek házat a kaliforniai Los Angelesben. A 24 éves színész azzal a reménnyel költözött az óceán túloldalára, hogy levetkőzhesse Draco Malfoy szerepét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Felton Los Angelesbe költözött
2012. február 03. 19:16
Ezen a képen eléggé felnőttes, hogy mit ne mondjak!!
Meg Amerikában sem más a helyzet sztem, mint Angliában!!Nah de mindegy... A kutyus viszont nagyon aranyos!!!
2012. február 03. 19:20
Hűha, látom kifáradtak a költözésbe
Amerikában sem fenékig tejfel minden, hiába hiszi ezt mindenki. Ott sem gazdag mindenki, és nem 1 forintért árulják a boltba a dolgokat. Én is eljöttem volna Angliából - nem is nagyon bírom az esős, borús időt, ott pedig ugye szinte mindig az van - nemcsak a karrierem érdekében.
Amerikában sem fenékig tejfel minden, hiába hiszi ezt mindenki. Ott sem gazdag mindenki, és nem 1 forintért árulják a boltba a dolgokat. Én is eljöttem volna Angliából - nem is nagyon bírom az esős, borús időt, ott pedig ugye szinte mindig az van - nemcsak a karrierem érdekében.
2012. február 03. 19:31
LA sokkal jobb hely,mint Anglia!
És így Jade-hez is közelebb lesz!
Nagyon örülök,neki,hogy összeköltöznek!
És annak is,hogy 3 éve együtt vannak!
Remélem ez sokáig így lesz még!
És így Jade-hez is közelebb lesz!
Nagyon örülök,neki,hogy összeköltöznek!
És annak is,hogy 3 éve együtt vannak!
Remélem ez sokáig így lesz még!
2012. február 03. 19:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Olcsi @ 2012.02.03. 19:08)
Mondjuk szerintem ott semmivel sem másabb,olyan tekinteteben, hogy ott is felismerik, és ott is Draco Malfoy-jal azonosítják, nem?
Dehogyisnem. Tom mindenhol Draco marad, nem fogja lemosni magáról, hiába megy Amerikába, az nem oldja meg a problémát. Majd úgy jár, mint a többi brit, akik hozzá hasonlóan kiköltöztek és beskatulyázták őket. Amerika a lehető legrosszabb hely, ahová európai színész mehet a skatulya elkerülése érdekében (ha hosszú távon gondolkodik és oda is költözik). Úgy jár majd mint Sean Bean és 10 év múlva a fejét fogja, hogy Úristen, mit tettem. Sean és Orlando Bloom példájából úgy látszik senki sem tanul.
2012. február 03. 19:35
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
"Tom Felton Los Angelesbe költözött" - és milyen jól tette! Színészkedésből akar kenyeret az asztalra,akkor jó helyen jár! Szerintem ott több eséje van mint Angliába,bár itt is pörög a színészet...és nem,nem esik mindennap az eső! (nem tudom ezt ki találta ki,de nem járt még Angliába az tuti!) Sok sikert Tom! (:
2012. február 03. 19:51
Azért rendesen kikupálódott... nem rossz.nem rossz
:$
2012. február 03. 20:02
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
De sokat változott!Hány éve láttam utoljára?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: