Willow Smith megvált hajkoronájától
2012. február 03. 20:09
Úgy néz ki vele, mint egy kisfiú. Ezt komolyan megengedik neki a szülei? Nagyon nem kéne neki még saját album, hisz még csak !11! éves! Leghamarabb 16-17 éves korában engedném, hogy karriert kezdjen építgetni, bár az is korai. Ha így halad úgy jár mint Lindsay-ke. Menjen csak iskolába és tanuljon, ott van még a helye...
2012. február 03. 20:15
|
LovePeaceForever1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.09. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 166931 offline
|
Kopasz lett? O.o
2012. február 03. 20:15
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Nekem nem tetszik, de ő dolga. Mindenesetre szerintem ezzel az egész korai karrierrel elrontják a személyiségét. Beképzelt csitri lesz (vagy talán már most is az) igaz, hogy egész jók a számai, de ezzel még rá ért volna később is. Ezek a sztárcsemeték, akik a szüleik babérjára törnek, mégis mikor járnak suliba, és foglalkoznak a tanulással?? Én egész nap ott güzülök, míg ők fodrászhoz járnak és kopcsóra borotválják a fejüket -.- Hát én is jobban szóakoznék.
2012. február 03. 20:23
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
OMG!!
SZÖRNYŰ
2012. február 03. 20:28
Hosszú hajjal se szép, de így egyenesen borzalmas. :/
2012. február 03. 20:39
Szegény lány borzasztóan néz ki
De most miez??valami uj divat?
mar mindenki ezt csinálja :S
De most miez??valami uj divat?
mar mindenki ezt csinálja :S
2012. február 03. 20:52
Jesszus, de undorító. Mondjuk eddig se volt valami csodálatos a fejéből kilogó férgekkel, de így??? Ocsmány.
Ha én levágatom a hajam érdekel majd valakit???
Ha én levágatom a hajam érdekel majd valakit???
2012. február 03. 21:09
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Érdekel valakit ez a kislány? Anyuci apuci híres és pénzes, csináltak neki két klipet, de könyörgöm! 11 éves, és már ráadják az "énekesnő" jelzőt?! Én 11 évesen még barbiztam, nem pedig kopaszra vágatva a hajam pózoltam a neten.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.