Visszatért a pop koronázatlan királynője
2012. február 03. 16:34
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Nicki Minaj-ból már nagyon elegem van. Egy kalap sz*r, amit ez a nőszemély csinál, és mégis mindenhol ott van. Madonna előtt, pedig le a kalappal, még mindig remekül néz ki. Sok huszonéves sztárocskát simán leköröz.
2012. február 03. 16:53
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
terjen, de ne öltözzön Marilyn Monroe-nak -.-"
2012. február 03. 17:15
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Ahogy hallom Madonna most a dalnál nem a nagy durrba fektetett energiát, hanem a fülbemászóságba. Okos a nő az egyszer biztos
. Am. remekül néz ki a klipben, és nekem a szám az tetszik XD. Nem kell minden dalba gitár szóló meg autotone és dupstep =__=. Jah és klipen rég nevettem már ekkorát XDDD
2012. február 03. 17:19
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Aki Minaj miatt nézi meg ezt a videót az sürgősen gondolkozzon el... Nicki örülhet, hogy egy Madonna kaliberű legenda egyáltalán a közelébe engedi.
BTW: Szerintem jó kis anyag egy visszatéréshez.
Madonna <3
BTW: Szerintem jó kis anyag egy visszatéréshez.
2012. február 03. 17:20
Számomra (megrögzött Madge fanként) ez a dal nem tetszik így első hallgatás után. Idővel hátha... M.I.A klasszisokkal jobb és stílusosabb nőci, mint Nicki. Retus ide vagy oda, Madonna 50 felett is tele energiával és életerővel. Még valami. Madonnát már 86-ban megihlette Marilyn (amikor még az itt lévők 90%-a tervben se volt...én se
), Material Girl c. dalával neki tisztelgett, szóval....
2012. február 03. 17:22
Idézet (Bubii @ 2012.02.03. 16:02)
Madonnának még mindig nincs hangja
Az a vicc, hogy ezt egy Selena Gomez fan állítja.
7 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
riri17,
janet7,
Miley-fan09,
Grace Benning,
Vampiregirl1,
Eszter655
2012. február 03. 17:37
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.02.03. 17:22)
Az a vicc, hogy ezt egy Selena Gomez fan állítja.
ki momdta hogy Selenát a hangjáért szeretem?
2012. február 03. 17:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nekem nem tetszik, de nem hallgathatatlan, kivéve Copy Minaj részét.
Madonnában igazából "csalódtam", hogy Minajjal összeállt, M.I.A.-ban meg egy picit amiatt csalódtam, hogy mindkettőjükkel összeállt. Mármint Madonnával semmi bajom, Copy Minajjal meg volt is már közös száma, de ez a vonal brutálisan mainstream M.I.A.-nak
Azért nagyon remélem, hogy ebből nem csinál rendszert, mert a zenéje, a személyisége, a stílusa és minden amit ő képvisel szöges ellentétben áll mind Madonnával mind Minajjal. Mindesetre továbbra is imádom
Madonnában igazából "csalódtam", hogy Minajjal összeállt, M.I.A.-ban meg egy picit amiatt csalódtam, hogy mindkettőjükkel összeállt. Mármint Madonnával semmi bajom, Copy Minajjal meg volt is már közös száma, de ez a vonal brutálisan mainstream M.I.A.-nak
2012. február 03. 17:43
Idézet (Bubii @ 2012.02.03. 17:37)
ki momdta hogy Selenát a hangjáért szeretem?
amúgy ezt ő is jobban elénekelné. Madonna már kinőtt ebből a "műfajból" hogy amerikai focisok tapizzák végig, nem kellett volna visszatértnie. a csúcson kell abbahagyni de az már rég volt...
Wtf, jó a hallásod amúgy?
Egyébként meg Madonna nem hiszem hogy "rég" lett volna a csúcson, rengetegen kíváncsiak rá még a mai napig is, bár mondjuk nem a te korosztályodból.
Ha nem szereted mondd azt - ezért senki nem fog megkövezni -, de valótlant ne állíts. Ha meg nem ismered, akkor mondd azt, de csak dobálózni a vakvilágba... Selena, Minaj, meg a többi ezekhez hasonló 5-10 év múlva sehol nem lesz, nem hogy 30 év múlva.
Egyszer már írtam, de akkor megteszem ismét: Madonnát lehet nem szeretni, de a tehetségét és a hozzáértését megkérdőjelezni elég nagy botfülre és a zenéhez nem értésre vall.
2012. február 03. 17:47
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Bubii @ 2012.02.03. 17:37)
nem kellett volna visszatértnie. a csúcson kell abbahagyni de az már rég volt...
Úristen, úristen. Mit tudsz te Madonnáról? Szerintem semmit
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.