Beyoncé meghódított egy egyetemet is
2012. február 03. 15:29
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
ez szerintem hülyeség....
2012. február 03. 15:55
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
"mázlista Angolok!!"
New Jersey Amerikában van! Amúgy ott tényleg elég furák a dolgok és a tanulmányi követelmények is elég lazák az ittenihez képest!
óriási rajongó vagyok, úgyhogy én örülnék neki,
itt miért nincs ilyen! nekünk csak az értelmetlen szinusz marad! 
Szerintem tök jó ötlet, bár azt senkinek nem hiszem el, hogy Bee nem "akkora" énekesnő. Bee olyan tehetség, aki a stúdióban és a színpadon is ugyanúgy teljesít!
The Best!
New Jersey Amerikában van! Amúgy ott tényleg elég furák a dolgok és a tanulmányi követelmények is elég lazák az ittenihez képest!
óriási rajongó vagyok, úgyhogy én örülnék neki,
Szerintem tök jó ötlet, bár azt senkinek nem hiszem el, hogy Bee nem "akkora" énekesnő. Bee olyan tehetség, aki a stúdióban és a színpadon is ugyanúgy teljesít!
The Best!
2012. február 03. 16:00
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hát hogy már mit ki nem találnak
2012. február 03. 18:18
Idézet (ninjaprincess33 @ 2012.02.03. 15:22)
Ez mekkora hülyeség! 20 év múlva senki nem fogja tudni, ki volt ő, mert azért akármennyire is kedvelem, meg felkapott, nem akkora nagy énekesnő.
Nem akkora nagy énekesnő? A 21.század egyik legkiemelkedőbb hangú énekesnője. Igaz vannak vele egyszintűek ,és tehetségesebbek is, de azok persze nem ismertek...
Az oké,hogy a tantárgy sok, de ha megnézed,hogy milyen szakra készül ez a tantárgy, akkor már megfontolhatod a dolgot. De az,hogy Beyoncéról 20 év múlva azt sem fogjuk tudni,hogy ki volt az erős túlzás, mert tett le annyit az asztalra hogy akkor még beszéljünk róla, és fogunk is. Hidd el. Legalábbis én biztosan. Főleg ,hogy valahol ugye tantárgy válik belőle.Fura,hogy nem szelenából készül tantárgy, vajon miért? Mert tehetsége egyenlő a nullával + SEMMIT nem tett le az asztalra.
És nem utolsó sorban , meg is érdemli Beyo,hogy köztudatban maradjon. Saját vélemény.
2012. február 03. 19:31
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Egy kicsit túlzás.
2012. február 03. 21:57
Lagy gaga tantárgy után már semmin nem lepődök meeg
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

0 felhasználónak tetszik: