Senki sem hinné, pedig igaz: a gyönyörű Keira Knightley diszlexiás. A színésznőt egy Emma Tompson által írt forgatókönyv gyógyította meg!
A teljes cikkhez kattints ide!
Még ma is diszlexiától szenved Keira Knightley
2012. február 03. 12:27
2012. február 03. 12:41
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Hallottam,hogy teljesen kigyógyult,de úgy látszik, még maradt néhány nyoma.Sebaj, értelmes,művelt nő,és könnyen legyűri majd
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2012. február 03. 14:37
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
szegény sajnálom hogy diszlexiás.
2012. február 03. 14:42
Remélem, tényleg nem annyira súlyos már a betegsége
2012. február 03. 14:44
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Jó tudni, hogy neki is van példaképe, és, hogy miatta, de főleg maga miatt "harcol" ez ellen a betegség ellen 
Amúgy like me: nem értek egyet, az olvasás igenis fontos dolog!
Amúgy like me: nem értek egyet, az olvasás igenis fontos dolog!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 03. 14:45
Diszlexiából nem lehet kigyógyulni, mert nem betegség. Csak javítani lehet rajta, akár annyira is hogy nem tűnjön fel, de bizonyos helyzetekben még észrevehető. Lehet h megtanult olvasni, meg hasonlók, de talán az információfelfogása maradt kicsit lassabb.
Sok színész küzd diszlexiával, de ez szerintem senkit nem érdekel (nem azért nem érdekel, mert érzéketlen vagyok vagy ilyesmi), mert a tehetségük a fontos és az h mit tesznek le az asztalra.
Pl Keira is már milyen filmekben szerepelt, meg az összes többi színész akik diszlexiások.
Szerintem ez mindenkin ez a magánügye h az-e vagy sem.
De szép dolog ha segítünk valakin. Grat Emma és Keira!!
Sok színész küzd diszlexiával, de ez szerintem senkit nem érdekel (nem azért nem érdekel, mert érzéketlen vagyok vagy ilyesmi), mert a tehetségük a fontos és az h mit tesznek le az asztalra.
Pl Keira is már milyen filmekben szerepelt, meg az összes többi színész akik diszlexiások.
Szerintem ez mindenkin ez a magánügye h az-e vagy sem.
De szép dolog ha segítünk valakin. Grat Emma és Keira!!
2012. február 03. 15:06
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
szegény... ezt nem is tudtam
2012. február 03. 15:47
Nem azé, de manapság sokan diszlexiásak és nem csak a sztárok között van ilyesmi!!!Bár azért én sem tudtam, hogy ő is olyan,de azért ebből kigyógyulni se lehet!!!De gratula neki, hogy ilyen jól kezeli a helyzetet és segítenek valakin!!EmilyTaylor egyetértek!!
2012. február 03. 15:52
Én is ismerek ilyen embereket. Szerintem ez egyáltalán nem ciki! És tetszik a gondolkodásmódja.
De ez nem betegség. Csak kikezelhető vagy javítható. Ha jól tudom, akkor ezt örökölni is lehet. Derekasan bevallom, hogy engem diszkalkulival kezelnek és már nem érzem kínosnak a dolgot, mivel örököltem és nem én akartam a dolgot.
De ez nem betegség. Csak kikezelhető vagy javítható. Ha jól tudom, akkor ezt örökölni is lehet. Derekasan bevallom, hogy engem diszkalkulival kezelnek és már nem érzem kínosnak a dolgot, mivel örököltem és nem én akartam a dolgot.
2012. február 03. 15:52
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
A hasonló "disz"(diszkalkulia, diszgráfia) betegségekből valóban nem lehet kinőni, ahogy a diszlexiából sem. Ezt tudom, hisz jómagam diszkalkuliás vagyok, és a matekkal szenvedek, mint a fene. Elég sok kitartás kell szerintem ehhez, hogy egyáltalán elfogadd azt a tényt, hogy soha nem fog menni a matek/olvasás/írás úgy, mint a többieknek. Keira is nagyon ügyes, és jó, hogy van, akire felnézhet.
2012. február 03. 16:03
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ezt nem is tudtam...sajnálom szegényt
2012. február 03. 16:48
Biztos zavarja őt is.. de hát mit lehet mit tenni..ezvan sajnos.. és az h ez "ciki" v ilyesmi.. eszembe nem jutna..
2012. február 03. 17:03
|
|
Zaphirevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 3 Azonosító: 168422 offline
|
emilytaylornak igaza van. ez nem egy betegség, ezt nem gyógyítani kell, hanem javítani, méghozzá sok sok olvasással, olyannyira, hogy teljesen észrevehetetlen lesz. Az egyik ismerősőmről már senki nem mondaná meg, hogy diszlexiás volt.
2012. február 03. 17:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (linna @ 2012.02.03. 17:02)
olyan vékony pedig.. szeretnék én hozzá hasonló vékonyságú lenni xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.