én is szeretem..szóval ne legyen végee..
Véget ér a Barátok közt?
2012. február 03. 15:05
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
én is szeretem..szóval ne legyen végee..
2012. február 03. 15:08
NEM LEHET VÉGE!!!!!!!!!!!!!
Mi lesz velem? Maradok annál a gyenge Rosszbanjóvannál?? Nemakarok! :'(
Vegyenek fel engem! Én ingyen is színészkednék
Na de ne legyen vége! Rúgjanak ki pár statisztát, rendezőt vagy t****tudja kit, nekem 8, de a sorozat és a törzsszereplők maradjanak meeeeeeg. :'(
I♥BK. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Mi lesz velem? Maradok annál a gyenge Rosszbanjóvannál?? Nemakarok! :'(
Vegyenek fel engem! Én ingyen is színészkednék
Na de ne legyen vége! Rúgjanak ki pár statisztát, rendezőt vagy t****tudja kit, nekem 8, de a sorozat és a törzsszereplők maradjanak meeeeeeg. :'(
I♥BK. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2012. február 03. 15:34
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ez soha nem ér véget.xD "Majd ha kifagy a pokol...kétszer!"
2012. február 03. 15:35
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Nem hittem volna h ezt is megérem
2012. február 03. 15:35
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én nem bánnám
2012. február 03. 15:37
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Amúgy én is örülnék neki,de akkor jönne úgyis valami más...ami boldogítana
2012. február 03. 15:51
Legalább a helyére rakhatnának jó kis filmeket..NO SOROZAT!!
2012. február 03. 15:55
Engem ez valahogy nem hat meg!Én nem nagyon bánná, ha véget érne!!!
Bár már nálam eléggé fura, hogy sosincsen ennek vége!!!
2012. február 03. 16:16
Na ezt már nem hiszem el, ha meg kell szüntetni vmit akkor ne a Barátok Közt legyen hanem inkább az a SZAR Valóvilág mert annak semmi értelme meg biztos többe kerül mint a sorozat hisz a villában lakókat vmiből el kell tartani ezt nem értem h miért a BK hisz a legsikeresebb sorozat Magyarországon már 13 éve megy a tv-ben és pont azt kell megszüntetni ez már azért kiakasztó h lehetnek ennyire hülyék ezzel csak rosszabb lesz az RTL-nek mert szerintem a valóvilág meg az ilyen hülyeségek nem fogják kihízni a csatornát a szarból. Ja és D.Nina nem fognem új filmeket rakni be a helyére hanem azokat fogják majd leadni amelyek már 20 évesek mert azok olcsóbbak mármint az a jogdíj v akármi annál többe kerül minél újabb a film. Na min1 én azért reménykedek benne h nem szűnik meg.
2012. február 03. 16:22
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
ezt már olvastam máshol és nem örülnék neki mivel én nézem
sokszor vannak bent olyan dolgok amiken fogom a fejem, de már csak azért is, megszokásból is nézem
2012. február 03. 16:26
Hát ha ennyire meg akarják szüntetni szüntessék.De legalább húzzák le a wc-n velük együtt a Való(tlan) Világot.
2012. február 03. 16:37
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Körülbelül 20 olyan embert ismerek,aki hónapok óta a Bsrátok Közt helyetti időben is a Comedy Centralt nézi-ami jó,mert szerintem a csatorna régóta az a hely,ahol a legjobb műsorok vannak. Én untam a sorozatot,és mivel eddig is a CC-t bámultam egész nap.Helyes,hogy befejezik, unom már.Csak nyújtják,de hova...
2012. február 03. 16:42
Nem halnék bele, már nem tudom hanyadikot bőrt húzzák le róla.. minden jó egy darabig de ez már unalmas..
2012. február 03. 16:48
WoW! Ezt is megéltük emberek?
Habár én nem kívánom, hogy vége legyen (igaz, én nem nézem) de hát naah! xD
2012. február 03. 16:56
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!! most mit fogok nem nézni : ( ez szar .persze mert magdianyus kilépet és vége mindenek
kár
na de sebaj van itt még más jó is
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: