Avril Lavigne eladta a villáját
2012. február 02. 20:57
Szerintem teljességgel jól döntött.
Ahogy Ő is mondta:
Idézet
Nem kell nekem ennyi szoba.
Plusz ebből a csinos kis összegből vehet egy ugyanilyen szépet, esetleg kisebbet.
2012. február 02. 21:46
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Végre
De ha nekem annyi pénzem lenne, én akkor se vennék ekkora házat/villát. Minek egy házba 10 fürdőszoba, főleg, ha 8 hálószobás?! Különben sem hinném, hogy egyszerre 10 embernek kell 10 fürdőszoba... De hát, ha valakinek van pénze, az általában szórja
Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább szebb, rendezettebb és tökéletesebb legyen a házam, olyan amilyet szeretnék, semmint fényűző, tele felesleges cuccokkal. Amire nincs szükségem azt nem is venném meg.
De ha nekem annyi pénzem lenne, én akkor se vennék ekkora házat/villát. Minek egy házba 10 fürdőszoba, főleg, ha 8 hálószobás?! Különben sem hinném, hogy egyszerre 10 embernek kell 10 fürdőszoba... De hát, ha valakinek van pénze, az általában szórja
2012. február 02. 23:58
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Remélem a kanalát megtartja! XD
2012. február 03. 17:00
Na egy ilyet már én is el tudnék viselni.

Sok boldogságot az új házban!
Sok boldogságot az új házban!
2012. február 13. 12:14
nem semmi a ház,de teljesen megértem,hiszen minek annyi hálószoba és fürdőszoba...de mindenesetre szívesen laknék abba a házba
2012. február 18. 14:07
Jujj de gyönyörű ez a villa*.* a legszebb amit valaha láttam *-* A hírre vissszatérve: már olvastam valahol, és szerintem jól tette, biztos nem tudott vele mit kezdeni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: