Kelly Kelly
2012. július 31. 12:40
Nekem Kelly Kelly szigorúan az #1 Dívám. Az egész WWE-ben nincs még egy ilyen szépség mint ő, legalábbis számomra. Borzasztó tehetséges a ringben, és tudja mit csinál. Nagyon szeretem őt. És szerintem a K2 nem csak fenékrázás, és táncikálás, hanem valódi wrestling mozdulat! Hajrá Kells!
1 felhasználónak tetszik:
Domcsi0301
2012. július 31. 12:42
Kelly & Zack
2012. július 31. 12:43
Tök jó az a pink bikini!
2012. július 31. 12:47
Az ott Lita Kelly-vel?
2012. augusztus 01. 13:20
Divas Champion
2012. augusztus 01. 13:21
Beautiful!
2012. augusztus 01. 14:01
Idézet (Maci HEEL @ 2012.07.31. 12:47)
Az ott Lita Kelly-vel?

ige, az én Extreme Queen-em adta át Barbie-nak a Slammy-t.
2012. augusztus 01. 14:02
Idézet (Maci HEEL @ 2012.07.31. 12:40)
Nekem Kelly Kelly szigorúan az #1 Dívám. Az egész WWE-ben nincs még egy ilyen szépség mint ő, legalábbis számomra. Borzasztó tehetséges a ringben, és tudja mit csinál. Nagyon szeretem őt. És szerintem a K2 nem csak fenékrázás, és táncikálás, hanem valódi wrestling mozdulat! Hajrá Kells! 
Tudod hogy azt a fenékrázást & táncikálást nem rá értettem, bár..
2012. augusztus 02. 22:41
Idézet (Maci HEEL @ 2012.07.31. 12:48)
Kelly elaludt!

Biztos sokáig ült mellette valahol Dolph Ziggler
2012. augusztus 04. 13:18
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.02. 22:41)
Biztos sokáig ült mellette valahol Dolph Ziggler
jAJA
Domcsi0301
2012. augusztus 04. 22:25
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.01. 14:02)
Tudod hogy azt a fenékrázást & táncikálást nem rá értettem, bár..
Mond már meg légyszíves, de kérlek őszintén, hogy miért csinálod ezt? Igen, felfogtam én is és a topik többi tagja is, hogy leváltottad Kelly-t Litára. De amióta ez így van folyton vannak ezek a hülye megjegyzések meg célozgatások, amik mostmár engem is idegesítenek. Vagy nyugodtan szólj, ha tévedek. Ha ez a táncikálás meg fenékrázás nem Kelly-re igaz, ok, de a szőke hajos megjegyzés biztos nem Eve-t miatt van. Csak te azt felejtetted el, hogy én soha egy rossz szót nem szóltam Litáról, te meg folyton piszkálod az én kedvencemet. Igen, Kelly-nek van még mit tanulnia, mikor Lita már legenda, és az is lehet hogy nem olyan tehetséges, de mindenkinek más az ízlése. És csak azt kérem, hogy ha lehetséges ezeket az egyértelmű célozgatásokat hagyjuk, inkább mondd meg szemtől szembe, csak ennyit kérnék. És nem haragszok rád, csak azt kértem.
Domcsi0301
2012. augusztus 06. 22:21
Idézet (Maci HEEL @ 2012.08.04. 22:25)
Mond már meg légyszíves, de kérlek őszintén, hogy miért csinálod ezt? Igen, felfogtam én is és a topik többi tagja is, hogy leváltottad Kelly-t Litára. De amióta ez így van folyton vannak ezek a hülye megjegyzések meg célozgatások, amik mostmár engem is idegesítenek. Vagy nyugodtan szólj, ha tévedek. Ha ez a táncikálás meg fenékrázás nem Kelly-re igaz, ok, de a szőke hajos megjegyzés biztos nem Eve-t miatt van. Csak te azt felejtetted el, hogy én soha egy rossz szót nem szóltam Litáról, te meg folyton piszkálod az én kedvencemet. Igen, Kelly-nek van még mit tanulnia, mikor Lita már legenda, és az is lehet hogy nem olyan tehetséges, de mindenkinek más az ízlése. És csak azt kérem, hogy ha lehetséges ezeket az egyértelmű célozgatásokat hagyjuk, inkább mondd meg szemtől szembe, csak ennyit kérnék. És nem haragszok rád, csak azt kértem. 
Most komolyan, nem nyilváníthatok véleményt? Én csak kimondtam amit gondolok Kelly-ről, és nem piszkáltam. Nem ő az egyetlen szőke hajú a WWE-ben, szóval ez is... Amúgy meg a profilomra szerintem azt írok amit akarok, és azt nem mondhatja senki hogy piszkálok xy-t, mert az az én profilom, azt rakok oda ami nekem jól esik. Nem akarok megint veszekedni, pláne nem rajta. Nem gondolok már róla olyan jókat mint ezelőtt, de tisztelni még tisztelem, és nem piszkálom. És a leváltás is az én dolgom. Leváltottam, ehhez kinek mi köze rajtam kívül? Ez rosszul esett.
2012. augusztus 07. 18:59
Oké, rájöttem valamire. Nem ő az első kedvencem, de attól még ugyan úgy szeretem mint eddig. Az interjú amit tegnap adott a backstage-nak, nagyon megváltoztatta róla a véleményemet. Hiszen, ahogy pár héttel ezelőtt mondtam, forever K2Krew, és ez nem fog változni. Csak a harmadik, de imádom. I love you @RealKellyKelly.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.