A 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál szerb képviselője, Jelena Tomasevic januárban egy kislánynak adott életet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anya lett a szerb énekesnő
2012. február 02. 12:37
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Gratulálok!
(Megjegyzés: Nem Jelena Tomasevic, hanem Jelena Tomašević, illetve nem Ivan Bosiljcic, hanem Ivan Bosiljčić)
(Megjegyzés: Nem Jelena Tomasevic, hanem Jelena Tomašević, illetve nem Ivan Bosiljcic, hanem Ivan Bosiljčić)
2012. február 02. 17:07
Gratulálok neki és sok boldogságot kívánok nekik!!
2012. február 02. 18:32
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.02. 12:37)
Gratulálok!
A sztárlexikonban is ékezetek nélkül szerepel, szóval szerintem nem akkora probléma.
Gratula amúgy
2012. február 03. 08:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.02.02. 18:32)
A sztárlexikonban is ékezetek nélkül szerepel, szóval szerintem nem akkora probléma.
Gratula amúgy
Gratula amúgy
Igen, ott is, és ott is helytelenül.
2012. február 03. 15:43
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Gratulálok neki
2012. február 03. 18:12
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.03. 08:24)
Igen, ott is, és ott is helytelenül.
Nem akarok Mexi2 lenni, de szerintem senki nem örülne, ha hibásan írnák le a nevét...
Én is meg tudtam csinálni, hogy helyes névvel hoztam létre Ljubiša Samardžić lapját...
Az nem kifogás, hogy nem tud ilyen karaktert írni, mert a Wordben simán ki lehet választani az adott betűket, de még egyszerűbb módszer, ha a netről Ctrl + C és Ctrl + V módszerrel átveszi. Na mindegy, befogom a bagólesőm. 
Tudom, hogy úgy helyes, ha ékezetekkel írom. Eredetileg így is akartam, de aztán úgy gondoltam, hogy talán jobb lenne ékezetek nélkül, mivel így jobban érthetőbb.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: