Csinosak, felkapottak és híresek – a három Kardashian lány félmeztelenül reklámozzák új farmerkollekciójukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Kardashian lányok fél meztelenül pózolnak
2012. február 02. 11:12
2012. február 02. 11:40
Az lehet, h kiemeli a formákat, de csak Kloénál, mert a másik két lánynak nincsenek formái XD
Am miért is érdemlik meg a "csodálatos" jelzőt? :/
Am miért is érdemlik meg a "csodálatos" jelzőt? :/
2012. február 02. 14:42
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
húúúúúú hát ez nem meglepő mindig ezt csinálják!
2012. február 02. 14:57
Megijedtek egy kis félmeztelenségtől?
Ma már mindenhol ezt látni, még a mai kis "énekesnőitek" is szívesen mutogatják a kis feneküket, és dekoltázsukat. Tőlük ez meg elvárható, elvégre modellek vagy mi a szösz.
Ma már mindenhol ezt látni, még a mai kis "énekesnőitek" is szívesen mutogatják a kis feneküket, és dekoltázsukat. Tőlük ez meg elvárható, elvégre modellek vagy mi a szösz.
2012. február 02. 15:19
én nagyon szeretem a Kardashian lányokat...
Nem tom h miért kell a képért piszkálni őket..Úgy reklámozzák a farmert, ahogy akarják -.-"
2012. február 02. 15:27
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
hát nem nagyon lepődtem meg szerintem ezek k*rvák voltak és k*rvák is lesznek.:'d
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 02. 15:59
láttam már jobb és szebb farmereket is,de szerintem szép kép
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.