Csinosak, felkapottak és híresek – a három Kardashian lány félmeztelenül reklámozzák új farmerkollekciójukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Kardashian lányok fél meztelenül pózolnak
2012. február 02. 11:12
2012. február 02. 11:40
Az lehet, h kiemeli a formákat, de csak Kloénál, mert a másik két lánynak nincsenek formái XD
Am miért is érdemlik meg a "csodálatos" jelzőt? :/
Am miért is érdemlik meg a "csodálatos" jelzőt? :/
2012. február 02. 14:42
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
húúúúúú hát ez nem meglepő mindig ezt csinálják!
2012. február 02. 14:57
Megijedtek egy kis félmeztelenségtől?
Ma már mindenhol ezt látni, még a mai kis "énekesnőitek" is szívesen mutogatják a kis feneküket, és dekoltázsukat. Tőlük ez meg elvárható, elvégre modellek vagy mi a szösz.
Ma már mindenhol ezt látni, még a mai kis "énekesnőitek" is szívesen mutogatják a kis feneküket, és dekoltázsukat. Tőlük ez meg elvárható, elvégre modellek vagy mi a szösz.
2012. február 02. 15:19
én nagyon szeretem a Kardashian lányokat...
Nem tom h miért kell a képért piszkálni őket..Úgy reklámozzák a farmert, ahogy akarják -.-"
2012. február 02. 15:27
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
hát nem nagyon lepődtem meg szerintem ezek k*rvák voltak és k*rvák is lesznek.:'d
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 02. 15:59
láttam már jobb és szebb farmereket is,de szerintem szép kép
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.