Amúgy meg vitatkoznék a listával, mert mindenkinél másmilyen a top 25, nálam sem pont ők szerepelnének rajta.
David Beckham a legszexibb pasi a Földön
2012. február 02. 16:46
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Lehet, hogy van egy eldugott kis falucskában egy ezeknél milliószor szexibb pasi, csak nem ismert, szóval hülyeségnek tartom a listát.
Amúgy meg vitatkoznék a listával, mert mindenkinél másmilyen a top 25, nálam sem pont ők szerepelnének rajta.
2012. február 02. 17:13
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Nem rossz pasi, ez igaz...de hogy a legszexibb a Földön??? Ugyan már!
Több szexi sztárpasi is van nála. Arról meg még nem is beszélve, hogy mennyi "hétköznapi" férfi van a világon, akik jobbak nála, vagy akár a fél listán lévőknél
2012. február 02. 17:27
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ez baromság!
Én Orlandot imádom nagyon nagyon nagyon...............kimondhatatlanul.
Én Orlandot imádom nagyon nagyon nagyon...............kimondhatatlanul.
2012. február 02. 17:50
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Csatlakozom,Beckham nem egy nagy szám nekem sem. Szerintem már lejárt "lemez",bocsi.
Szegény Bradley4 4.?
Nem hiszem el,nekem első ezek közül a pasik közül,de azért Johnny is dobogós.De mindenkinek más és már erről napokat lehetne vitázni.
Szegény Bradley4 4.?
2012. február 02. 18:16
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Hát szerintem a leszexibb pasik sorrendjét inkább hírnév szerint állították össze. Sok olyan sztár van aki nem ennyire híres és mégis sokkal szívdöglesztőbb.
2012. február 02. 19:50
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem is szexi pasi de azért nem annyira..
2012. február 02. 22:51
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jó, megkérdezték ezt az x embert, de tízszer annyi ember listájának meg valószínűleg köze nincs ehez a listához.
És ahogy már mások is írták, ez teljesen relatív és nehogymár pont azoknak a véleménye legyen feltétlen a "tény", akik itt szavaztak.
Nekem az egész listáról, aki TÉNYLEG tetszik és nem csak úgy elmegy kategória, az egyedül Gyllenhaal. Még rajta kívül van 3-4, akire azt mondom, hogy oké, de a többi nekem speciel egyáltalán nem jön be.
Ezek a listák egyébként mindig olyan sablonosak.
És én vagyok az egyetlen, akit Ian -kinézete!- egyenesen taszít? Sosem értettem, hogy mit szeretnek rajta ennyire, még átlagosnak sem számít az én ízlésem szerint, hanem kifejezetten NEM jó pasi.
És ahogy már mások is írták, ez teljesen relatív és nehogymár pont azoknak a véleménye legyen feltétlen a "tény", akik itt szavaztak.
Nekem az egész listáról, aki TÉNYLEG tetszik és nem csak úgy elmegy kategória, az egyedül Gyllenhaal. Még rajta kívül van 3-4, akire azt mondom, hogy oké, de a többi nekem speciel egyáltalán nem jön be.
Ezek a listák egyébként mindig olyan sablonosak.
És én vagyok az egyetlen, akit Ian -kinézete!- egyenesen taszít? Sosem értettem, hogy mit szeretnek rajta ennyire, még átlagosnak sem számít az én ízlésem szerint, hanem kifejezetten NEM jó pasi.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 03. 01:03
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.02.02. 22:51)
Nem, nem te vagy az egyetlen. Nem is tudom megmagyarázni miért de ránézni is rossz, nem jó pasi
Abban is biztos vagyok, hogy azért van fent a listán, mert 'vámpír' a mit tudom én milyen nevű, sokadik amerikai vámpíros sorozatban, ha csak Kis Miskát játszana egy kisebb sorozatban, ugyanilyen fejjel, nem került volna fel a listára
2012. február 03. 11:39
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ha az első 3 helyezettet nézzük már nem azért,de Ryan Reynolds mérföldekkel szexisebb mint David Beckham.
Mondjuk nekem az egész sorrend más lenne,de hát ez van..
Mondjuk nekem az egész sorrend más lenne,de hát ez van..
2012. február 03. 18:32
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
IAN 
Nem értek egyet David helyezésével, de hát ha a rajongók megszavazták...
Nem értek egyet David helyezésével, de hát ha a rajongók megszavazták...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.