David Beckham a legszexibb pasi a Földön
2012. február 02. 13:30
Idézet (ophely88 @ 2012.02.02. 13:21)
Bradley nem rángatja meg a világom, Ryan Gosling viszont annál inkább 
Azt meg tudom érteni, mert én is imádom őt.
De ő eleve másabb típus. Bradleytől sokáig elhatárolódtam, mivel nem tartottam egy "szépfiúnál" többre. Majd megnéztem pár filmet és interjút tőle. Nagyon alázatos, egyáltalán nincs elszállva magától és olyan kellemes a hangja.
Ryanből pedig mindig is tudtam, hogy kiváló színész lesz. Már akkor is, amikor trashfilmekben szerepelt.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 02. 13:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.02.02. 13:30)
Bradleytől sokáig elhatárolódtam, mivel nem tartottam egy "szépfiúnál" többre. Majd megnéztem pár filmet és interjút tőle. Nagyon alázatos, egyáltalán nincs elszállva magától és olyan kellemes a hangja.
És milyen akcentusa van a csókának. Múltkor láttam a Graham Norton Show című műsorban.
Idézet (Norah @ 2012.02.02. 13:30)
Ryanből pedig mindig is tudtam, hogy kiváló színész lesz. Már akkor is, amikor trashfilmekben szerepelt.
Ne is mond. Tehetséges pasik trashfilmekben, fertőző színész vírus
Az eredeti cikkben, a Heat oldalán tegnapelőtt azt írták a cikkben, hogy minden személy neve mellé kértek magyarázatot is. Ezek közül csak az első helyezettre voksolt emberek véleményét írták ki, amik a következők voltak: Akcentus, kellemes hang, karizmatikus egyéniség, izmos, tehetséges
A tehetségesre nem mondok semmit, szerintem nem így van de én nem igazán értek a focihoz, az elszomorítóbb, hogy valaki azt írja indoklásként, hogy 'imádják a nők'.
2012. február 02. 15:12
De azért Johnny Depp minden évben ott van a listán
2012. február 02. 15:46
Az első kettővel egyetértek, a többi nem jön be, főleg Jake Gyllenhaal és Johnny Depp...
2012. február 02. 16:20
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Hát szerintem jó sz*r lista lett. Egyrészt, mert Enrique Iglesias-nak is szerepelnie kellett volna, feltétlenül, másrészt, mert David azért annyira nem jó pasi. Másrészt pedig, mert ízlések és pofonok.
Az egyéni véleményem szerint pedig; én egyáltalán nm bírom David-et, úgyhogy nem értek egyet az egész listával, az összeállítás miatt.
Az egyéni véleményem szerint pedig; én egyáltalán nm bírom David-et, úgyhogy nem értek egyet az egész listával, az összeállítás miatt.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.