Elhunyt Leslie Cartrer
2012. február 01. 20:12
Nagyon ledöbbentem mikor olvastam. Hihetetlen, hogy milyen korán elmennek közülünk néhányan. Nyugodjon békében.
2012. február 01. 20:16
Úr Isten!!!!! ez nagyon durva... 
rögtön szomorú lettem, mikor megláttam ezt a cikket :'(
és fanncsii; egyetértek veled
rögtön szomorú lettem, mikor megláttam ezt a cikket :'(
és fanncsii; egyetértek veled
2012. február 01. 20:21
|
|
Dreamer 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 167224 offline
|
Szegény!
Nyugodjon békében!
de miért, hogyan halt meg??
kicsit rossz cikk mert ezt nem tudtuk meg..://
2012. február 01. 20:24
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Ilyen fiatalon. Belegondolni is rossz. Nyugodjék békében, akármi is okozta a halálát. Ez valóban tragédia. Nem igazán hallottam róla, de az ilyen tragikus halálok mindig megrázóak, nincs annál rosszabb mint életed fénykorában meghalni. Senkinek sem kivánom akármilyen hitvány gazember is legyen ,hogy 25 évesen egy gyermekkel és beinduló karrierrel távozzon az élük sorából. Nyugodjék békében.
2012. február 01. 20:27
Hát ez borzalmas...25 évesen.Ezt nem hiszem el.Nem nagyon ismertem,de azért sajnálom.Szimpatikusnak tarom.És szépnek is...Nyugodj békében..
2012. február 01. 20:34
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Uramisten!
Bár nem ismertem munkásságait de mégis megrázott.
Hogy tényleg minden tehetség ilyen korán meghal. 25 évesen. Mindössze 25 éves volt.
Szürnyű! Nyugodjon békében.
Bár nem ismertem munkásságait de mégis megrázott.
Hogy tényleg minden tehetség ilyen korán meghal. 25 évesen. Mindössze 25 éves volt.
Szürnyű! Nyugodjon békében.
2012. február 01. 20:37
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: