Chirstina Aguilera lábán viccelődött Neil Patrick Harris
2012. február 01. 18:55
Emberek, Neil csak viccelődött. 
Amúgy _ToTo_, szinte minden hozzászólásodból árad a rosszindulat, biztosan ugyanezt kapod vissza a saját életedben is. Most bizonyára azt gondolod, vicces vagy, pedig nem.
Amúgy _ToTo_, szinte minden hozzászólásodból árad a rosszindulat, biztosan ugyanezt kapod vissza a saját életedben is. Most bizonyára azt gondolod, vicces vagy, pedig nem.
2012. február 01. 19:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Mandalyn A.K. @ 2012.02.01. 18:55)
Emberek, Neil csak viccelődött.
Nielnek szabad viccelni, nekem meg nem? Ugyan mi a különbség, áruld már el? Ő is csak visszakapta a rosszindulatú poénkodást - tőlem. TE meg a saját életeddel foglalkozz, ne az enyémmel, nincs is semmi közöd hozzá, nem rólam szól a cikk, arról kommenteljél ami a cikkben szerepel.
2012. február 01. 19:07
Ugyan már Neil csak viccelődött, ő ilyen - komikus - tehát így is kell szeretni!!<33
2012. február 01. 19:09
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szeretem neilt meg minden a de azért nem kellene ilyen bunkón viselkedni...
2012. február 01. 19:16
_ToTo_
Azért a te vicced durvább volt. Én egy szóval sem mondtam, hogy nem szabad poénkodni. Sőt nagyon is imponál nekem, ha valaki vicces - egy bizonyos határig. Amit leírtál, véleményem szerint nem volt humoros, és erre én reagáltam. Ennyi a dolog.
Egyébként köszönöm, csodálatos életnek örvendek, minden pillanatom boldogsággal teli. Én aztán tudom, hogyan kell jól élni.
Eszem ágában sincs beleszólni az életedbe, a te gondolataid, a te kommentárjaid az oldalon, a te életed. És ha ezzel megbántottalak, akkor sajnálom.
Azért a te vicced durvább volt. Én egy szóval sem mondtam, hogy nem szabad poénkodni. Sőt nagyon is imponál nekem, ha valaki vicces - egy bizonyos határig. Amit leírtál, véleményem szerint nem volt humoros, és erre én reagáltam. Ennyi a dolog.
Egyébként köszönöm, csodálatos életnek örvendek, minden pillanatom boldogsággal teli. Én aztán tudom, hogyan kell jól élni.
2012. február 01. 19:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Mandalyn A.K. @ 2012.02.01. 19:16)
_ToTo_
Eszem ágában sincs beleszólni az életedbe, a te gondolataid, a te kommentárjaid az oldalon, a te életed. És ha ezzel megbántottalak, akkor sajnálom.
Nem bántottál meg, csak ne álszenteskedjünk, hogy ki szól be kinek és ki poénkodik kivel. És hogy értsd mire gondolok, ugye ismerős sorok:
Idézet (Mandalyn A.K. @ 2012.01.31. 15:06)
Lindsay egy mindig ittas r*banc
Idézet (Mandalyn A.K. @ 2012.01.27. 19:22)
Azért az vicces, hogy VV Veronika anyja egyetemi tanár, ő meg teljesen ostoba... ha már az IQ-ról beszélünk.
Ahogy már sokszor leírtam én a saját kedvenceimen is tudok röhögni vagy beszólni nekik.
2012. február 01. 19:30
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
ez nem viccelődni való...-.-
2012. február 01. 19:39
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Esküszöm, mindenki úgy fel van háborodva egy ilyen kis "beszóláson". Fúú, annyira sértő, hogy Christina ha meghallja elássa magát szégyenében..
Abban, amit mondott egyáltalán nem volt semmi sértő.. mellesleg meg, szerintem Christinát nagyon nem érdekli, hogy Neil mit szól hozzá..
Ha van esze, elengedi a füle mellett a véleményeket erről az ügyről.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. február 01. 19:46
|
|
Andy1996♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 1931 Csatolások: 436 Azonosító: 160928 offline
|
De hát ez tiszta harugság! Én a youtubon megnéztem a videót mivel egy elhonyt nő temetés vagy vaéahogy ilyenen volt. És amikor mutatták a lábát SEMMI DE SEMMI NEM VOLT RAJTA SEM VÉR SE SEMMI. Úgy hogy aki megszerkesztette annak grat! 
2012. február 01. 19:58
_ToTo_ Igen, értem, mire gondolsz. De köztudott, hogy például Lindsay botrányos ember, ezért szóltam be. Neil-nek nincsenek ilyen dolgai, egyedül ez a megjegyzés hangzott el tőle. Na, de szerintem itt zárjuk le a témát. Neked is van véleményed, nekem is, ezentúl inkább csak a cikkről kommenteljünk, ahogy te is írtad.
2012. február 01. 19:59
Idézet (Andy1996 @ 2012.02.01. 19:46)
De hát ez tiszta harugság! Én a youtubon megnéztem a videót mivel egy elhonyt nő temetés vagy vaéahogy ilyenen volt. És amikor mutatták a lábát SEMMI DE SEMMI NEM VOLT RAJTA SEM VÉR SE SEMMI. Úgy hogy aki megszerkesztette annak grat! 

Ha nem lett volna ott semmi, akkor nem az lett volna a legegyszerűbb magyarázata a publicistának, hogy nem volt ott semmi?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.