Megérkezett Lil Wayne és Bruno Mars közös klipje
2012. február 01. 19:37
NAGYON JÓ LETT <3 BRUNO HOZTA A SZOKÁSOS FORMÁJÁT
Bruno 4ever
2012. február 01. 19:40
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Nem szeretem Lil Wayne-t, de ez a dal tetszik, a dalszöveg is nagyon jó, bár Lil hangja valahogy nekem nem hiteles, meg se tudom magyarázni, miért... És az alap (vagy mi :S) meg különösen bejövős. De szerintem Bruno nélkül meg se hallgatnám.
2012. február 01. 19:47
|
|
FunnyGirlsBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165691 offline
|
nagyon tetszik.! imádom <3
2012. február 01. 20:07
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Imáddddddddom ezt a számot:DDDDDDD LLLLL a klipp nagyon jó
2012. február 01. 20:18
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Szerintem jó a szám, de Lil Wayne nem illik ide.
Ez jobban áll Bruno Marsnak, meg egyébként is őt jobban bírom. XD
2012. február 01. 21:28
|
|
fekibibyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 93515 offline
|
szerintem egész jó lett, ha egészben nézzük
de ha külön nézzük a "részeket" Lil nekem nem annyira jön be benne (egyébként ő nekem egy semleges ember, de Bruno most is mint mindig elképesztően jó. a kedvenc részeim a klipben, mikor Bruno ül a létre tetején és mögötte a piros-fekete háttér, egyszerűen imádom és tök jó h sokszor van a klipben
de ha külön nézzük a "részeket" Lil nekem nem annyira jön be benne (egyébként ő nekem egy semleges ember, de Bruno most is mint mindig elképesztően jó. a kedvenc részeim a klipben, mikor Bruno ül a létre tetején és mögötte a piros-fekete háttér, egyszerűen imádom és tök jó h sokszor van a klipben
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: