A One Directon szerepelni fog az iCarlyban
2012. február 01. 16:31
Hát ez engem nem érdekel, hogy mit ne mondjak.... Régen néztem az iCarlyt, de most már nem nézem...
(ezért meg nem fogom nézni, az egyszer biztos)
2012. február 01. 16:37
Juj biztos nagyon jó lesz
Imádom a fiúkat és az iCarly-t is
2012. február 01. 16:54
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Mondhattok, amit akartok, de én még ott tartok, hogy MI AZ A ONE DIRECTION? Kik ezek? Mert még nem nagyon hallottam, vagy láttam őket a rádióban/tévében...Meg a fejük is irritál egy csöppet.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. február 01. 17:04
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (AmyTurner @ 2012.02.01. 16:54)
Mondhattok, amit akartok, de én még ott tartok, hogy MI AZ A ONE DIRECTION? Kik ezek? Mert még nem nagyon hallottam, vagy láttam őket a rádióban/tévében...Meg a fejük is irritál egy csöppet.
Jó tudni,hogy nem vagyok egyedül. Kb 2 hete hallottam először róluk. ;o xd Megkövezhettek,de ők is csak egy tucat és kész,jonas brothers féle utánzat.
2012. február 01. 17:08
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Anno még szilveszterkor hallottam először erről a bandáról, és az az igazság, hogy a legkevésbé sem fogott meg egyik daluk se. Szépfiúk, akiknek külön külön egész jó hangjuk van, de együtt nyálasak, mint a fene. A klipjeik teli vannak mosolygó pofikkal és természetesen őértük rajongó csajokkal, ami nem túl nagy egyediségre utal.
Az iCarly pedig szintén nem egy különleges sorozat, vannak benne jópofa részek, elismerem, de én zsigerből elítélem azt, hogy minden mondatuk után (legyen az vicces, vagy sem) ott van az az idegölő gépi nevetés.
Az iCarly pedig szintén nem egy különleges sorozat, vannak benne jópofa részek, elismerem, de én zsigerből elítélem azt, hogy minden mondatuk után (legyen az vicces, vagy sem) ott van az az idegölő gépi nevetés.
2012. február 01. 17:09
AmyTurner és dóóra egyetértek 
De mivel az iCarly-t imádom, ezért megnézem
De mivel az iCarly-t imádom, ezért megnézem
2012. február 01. 17:22
|
|
viritrend❀Mrs. Efron❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 161 Azonosító: 159676 offline
|
Mi az, hogy mi az a One Direction? Ne szidjátok őket, mert annak nem itt a helye!!!!
Én máár annyira-annyira várom !! Olyan jó lesz! Imádom az iCarly-t is és a fiúkat iis!! <3
2012. február 01. 17:38
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
biztos hogy megnézem
nagyonszeretem Miranda-t és a fiúkat is
2012. február 01. 19:01
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Pont abba a sz*rba valók. xD
2012. február 01. 19:21
Nem szeretem az iCarly-t, szerintem semmi vicces nincs benne, erre a részre viszont megvettek. Bár nem gondolnám, hogy a Nickelodeon képernyőjére valók a srácok, de mindegy...
A The Inbetweeners-be lettek volna valók.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.