Életrajzi film készül Katy Perryről
2012. február 01. 16:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Megfogom nézni. Gondolom neki sem csak az ölébe pottyant a sztárság, és meg kellett küzdenie érte.
Sokan írjátok, hogy korai. Szerintem nem az. Korai JB életrajzi filmje volt...
Sokan írjátok, hogy korai. Szerintem nem az. Korai JB életrajzi filmje volt...
2012. február 01. 16:34
bakocsenge egyetértek!!
Egyébként nem azé... de sztem hülyeség!!
De azért tuti, hogy nem fogom megnézni, mert Katy van benne!!!
2012. február 01. 17:12
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Hogy egyesek még ezen is fennakadnak , nemértem hogy lehettek ennyire irigyek ,nem tik finanszírozzátok , igy a studio arra költi a pénzét, amire akarja ...és amirte kereslet van ...és most Katy-re van , ezért fizetnek ...én személyszerint várom , mert szeretem Katy-t... Olyan jót nevettem az egyik kommenten , aki , mint idézem :KATY NEM ÉRT EL SIKEREKET ...hahaha... Több listavezetö dala volt, amelyek mind eladási rekordokat döntöttek,milliokat adott el az albumaibol...és a film is ezért készül , mert erre lesz kereslet ...hiába csinálnának valaki oylanrol filmet ,aki 50 éve volt sikeres, arra fele annyi jegyet nem tudnának eladni ...Aki nemkiváncsi rá , az nemnézi meg ...ennyi ...
2012. február 01. 17:26
|
|
viritrend❀Mrs. Efron❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 161 Azonosító: 159676 offline
|
Engedjétek meg, hogy egy kérdéssel értékeljem, amire NEM VÁROK VÁLASZT! : Nem akkor szoktak éáletrajzi filmet csinálni, amikor a sztárok meghalnak vagy "a csillaguk leáldozott" (eltűntek...) ?! Én személy szerinte nem bírom az olyan sztárokat, akiknek nincs hangjuk, csak a számítógép teszi elviselhetővé.
2012. február 01. 18:37
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Dianne Bandit @ 2012.02.01. 15:11)
Na ja,Katy Perry kaphat filmet de Freddie Mercury életrajzi filmje mikor lesz kész?-.-" ja bocsánat,még el se kezdték!Gratulálok,felejtsük el az igazi értékeket -.-"
Azért ezzel a kijelentéssel nem értek teljesen egyet. Freddie Mercury egy legenda, aki bár már húsz éve halott, még mindig ugyanolyan ismert a Queen zenéje, és az is lesz, amíg lesznek emberek, akik vevők az igazi zenére. Ő örökre beírta magát a zene történelmébe hihetetlen tehetségével Azért megjegyzem, marhára kifogok akadni, ha Kétike életéről előbb készül film, mint Freddie életéről.
2012. február 01. 19:51
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
De itt a kérdés,hogy MINEK? xD
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 01. 20:08
szeretem Katy-t, de szerintem ez fölösleges már nem azért...
2012. február 01. 20:39
Szeretem Katy-t, de még nincs olyan régóta a pályán, és nem tett le olyan erejű dolgot, ami miatt ő ilyen filmet kaphasson. Mindenesetre grat. neki. <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.