Életrajzi film készül Katy Perryről
2012. február 01. 14:31
hiszen ez szuper! Lehet,hogy nem Katy az,aki a legtöbbet ért el az életben(mint sztár),de ez a filmes cucc tök jól hangzik
2012. február 01. 14:39
Idézet (ophely88 @ 2012.02.01. 13:49)
No lám mik vannak
Igazán elkeserítő, hogy egy ilyen emberről film készül, bezzeg a Tupac életéről készülő filmnek finanszírozási problémái vannak. Nem rajongok az ilyen filmekért (tisztelet a kivételnek), ennek pénz szaga van. Ha olyan lesz, mint a David Guetta film, akkor ezt sem fogom megnézni. Alapból nem is érdekel. Ezer meg ezeregy filmet lehet látni X meg Y emberről, akinek bejött az élet, híres lett és filmet készítettek róla. Elér hozzánk? A Glee 3D film is nagy bukás volt, tudtommal az sem jelent meg nálunk. Van esély arra, hogy nálunk nem jelenik meg és helyette a mozik leadnak valami értelmes filmet?
Nem? Gondoltam. 
A "mozi" és az "értelmes" szavak egy mondatban? Te kis álmodozó!
2012. február 01. 14:40
És még is minek? Mi olyan nagyot tett ő amiért lehetne róla egy fimet csinálni?
2012. február 01. 15:18
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nem korai ez még? Katy nem tett le annyit az asztalra, mint más sztárok. Sőt, még akkora felhajtás sem volt/van körülette, mint Justin körül. Szerintem ez még felesleges.
2012. február 01. 15:19
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem tudom szeretem katyt meg minden de akkor is annyira nagy csúcsokat nem ért el..
2012. február 01. 15:33
Hát ... nem hiszem hogy most kéne dokumentum filmet csinálnia . Hiszen nem ért el nagy sikereket ... De azért hajrá , de én nem hiszem hogy ezért pénzt fogok kidobni.
2012. február 01. 15:42
Briliáns! Fluorról mikor lesz film? Alig várom, hogy lássam, hogy a szinte teljesen tehetségtelen (Katy még nem az, Fluor teljesen totálisan tehetségtelen) emberek hogyan mutatják meg magukat a filmekben. Igen, majd akkor nézem meg MAXIMUM, ha látok egy Freddie Mercury filmet (mert az az ember egy IKON), ahogy Dianne Bandit mondta. Sőt, inkább akkor sem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 01. 15:59
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Én nem szeretem és ne mis ismerem el Katy Perryt, de nem látok benne semmi felháborítót, h film készül belőle! Annyi mindenből készítenek manapság, h ez igazán belefér, akit meg nem érdekel (engem is többek közt) az egyszerűen nem foglya megnézni, de szerintem ez egy tök jó dolog a rajongóknak!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.