A Red Hot Chili Peppersnek sikerült megörvendeztetnie rajongóit, ugyanis leforgatták a Look Around című számukhoz tartozó klipet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Red Hot Chili Peppers új klipje
2012. február 01. 13:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nem a legjobb RHCP klip, de ez csak az én véleményem
Jó végre látni az új klipet
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. február 01. 13:56
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Annak kimondottan örülök, hogy végre a sok tinisztáros cikk között találtam egy kincsecskét.
Régen imádtam az RHCP-t, nagyon is, de ez a mostani stílus nekem annyira nem jön be. Mintha ők se nagyon találnák önmagukat, vagy mit tudom én. Lehet, hogy csak simán arról van szó, ami minden hosszú évek óta köztudatban lévő zenészről elmondható, hogy végül aklimatizálódnak, mert hitelesnek kell maradni. Valahogy ezt a klipet én mégsem érzem annak, valahogy nem hű, vagy nem is tudom. Tényleg elhagyott most a fogalmazási képességem, csak érzem, de elmagyarázni nem tudom. Jó ez, de nem az igazi.
Régen imádtam az RHCP-t, nagyon is, de ez a mostani stílus nekem annyira nem jön be. Mintha ők se nagyon találnák önmagukat, vagy mit tudom én. Lehet, hogy csak simán arról van szó, ami minden hosszú évek óta köztudatban lévő zenészről elmondható, hogy végül aklimatizálódnak, mert hitelesnek kell maradni. Valahogy ezt a klipet én mégsem érzem annak, valahogy nem hű, vagy nem is tudom. Tényleg elhagyott most a fogalmazási képességem, csak érzem, de elmagyarázni nem tudom. Jó ez, de nem az igazi.
2012. február 01. 14:01
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
És igeen!
Végre egy olyan cikk, ahol Róluk is lehet olvasni.
Az I'm with you szerintem jó kis anyag lett, bár még mindig a Stadium Arcadium a szerelmem.
Az a lemez nagyon ott van. Ennek ellenére örülök hogy 2006 óta újra hallatnak magukról.
Már aggódtam hogy eltűnnek a süllyesztőben, és marad Nekünk a tré muzsika.
Az I'm with you szerintem jó kis anyag lett, bár még mindig a Stadium Arcadium a szerelmem.
2012. február 01. 15:28
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2012.02.01. 12:14)
Ez a kedvenc dalom az albumról, szóval ennek most nagyon örülök.
Annyira jó lett.
Mondjuk szegény kislányt sajnáltam, szerintem azt se tudta hol van, az apja meg ugrál össze vissza... 
És a kutyával mi van? Őt nem sajnálod? Neki meg a fenekét csapkodták...
2012. február 01. 19:59
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Sajnos nem tudtam meghallgatni,mert piszkosul lassú a gép.
2012. február 01. 20:34
Nekem nagyon tetszik a klip és a szám is
Bár tényleg változtak a régi stílusukhoz képest egy kicsit,de még így is szeretem őket.
2012. február 02. 20:27
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
El sem hiszem, hogy végre a dizniseken kívül IGAZI ZENÉSZEKRŐL is írnak...Egyszerűen imádom az RHCP-t <3 Bár nekem az új albumról a Rain Dance Maggie a favorit, de ez is jó. Amúgy tény, hogy a régi stílusukat jobban szerettem, de nekem már az is bőven elég, hogy újra klipeket forgatnak
2012. május 09. 18:51
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Nekem tetszik
A kutya cuki
Anthony gyereke pedig (bár kissé hihetetlen) de fiú. A neve Everly Bear.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.