De most ez egy kicsit túl sok infó volt.
Daniel Radcliffe nem borotválhatja a fanszőrét
2012. február 01. 17:15
Nekem így is úgy is tetszik. 
2012. február 01. 18:01
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Xd Uristen!!! Imadtam de mikor hallatam mar me, rajongtam ennyire erte
2012. február 01. 19:49
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Köszönjük az információkat!
(ijesztő?xD)
2012. február 01. 20:16
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
itt mondjátok h nem vagytok rá kívácsiak, de a címbe benne van a lényeg mégis elolvassátok
2012. február 01. 20:46
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (eva tarko @ 2012.02.01. 18:57)
De nagyon jók a rendező válaszai :]
Rendező válaszai? Hol?
A média amúgyis elég negatívan áll hozzá aq meztelenkedéshez, bele sem gondolnak, hogy milyen mély karakter lehet az, akit egy drámában ily módon, ilyen karakterként kell előadni, ők persze csak a 'Daniel pucér lesz' oldalát látják a dolognak. Kifejezetten a média hibájának tartom hogy felfújták az ügyet.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. február 01. 20:55
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.01. 20:46)
ők persze csak a 'Daniel pucér lesz' oldalát látják a dolognak. Kifejezetten a média hibájának tartom hogy felfújták az ügyet. 
Csodálkozol, hogy az emberek miért csak erre kíváncsiak? Hát mert nem izgatja őket!
Egyébként hatalmas merészség kell ehhez! Úgy színészkedni, miközben az ember tök pucér. Háááát, ez kevés embernek menne.
ophely88
2012. február 01. 21:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.02.01. 20:55)
Csodálkozol, hogy az emberek miért csak erre kíváncsiak? Hát mert nem izgatja őket!
(Azért is írtak ennyien kommentet.
)
Egyébként hatalmas merészség kell ehhez! Úgy színészkedni, miközben az ember tök pucér. Háááát, ez kevés embernek menne.
Elég nagy probléma, hogy csak ezzel a részével foglalkoznak mikor jelen pillanatban egy komoly dologról van szó. Nem meztelenül akar menni ebédelni vagy egy trash reality műsorba, hanem egy komoly szerepet vállalt el, ami erre is kiterjed. A meztelenkedés nem mindenkinek megy, például Rupert hanyatt homlok menekül, ha valaki ezt kéri tőle, mert ő ilyen. Dan elégedett a testével és komolyan veszi a munkáját, megtesz mindent, hogy az élethűbb legyen. Talán kérhetett volna statisztát maga helyett de bevállalta és itt ez a lényeg. Nem érdekel,
Bessie
2012. február 02. 06:00
Legalább nem egy szőrszálhasogató típus
Félretéve a viccelődést, a média elmehet a sunyi büdösbe, már semmi sem szent nekik?
Miért olyan hú de nagy szenzáció, hogy ezt megteszi? (Evan Rachel Wood is megtette ugyanezt a Mildred Pierce-beli szerepe kedvéért, és mégse lett belőle hír...) Nem ő az első, és nem ő lesz az utolsó, aki ilyesmit elvállal. Ha ő ragaszkodik hozzá és kellőképpen merész, tegye meg.
Én azt se tartom kizártnak, hogy eme „bombahírnek” hála az emberek csak azért fognak tódulni a mozikba, hogy megtekintsék a filmet, mert "Daniel egy szál semmiben fog tingli-tanglizni az egyik jelenetben, jujj"
(A Black Swant is állítólag azért nézték meg annyian, amennyien, mert kíváncsiak voltak a Portman-Kunis páros közös „jelenetére”.)
Ui: remélem az érzékenyebb gyomrúak jobban lettek azóta
Én azt se tartom kizártnak, hogy eme „bombahírnek” hála az emberek csak azért fognak tódulni a mozikba, hogy megtekintsék a filmet, mert "Daniel egy szál semmiben fog tingli-tanglizni az egyik jelenetben, jujj"
Ui: remélem az érzékenyebb gyomrúak jobban lettek azóta
ophely88
2012. február 02. 09:30
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.02.02. 06:00)
Legalább nem egy szőrszálhasogató típus
Idézet (Running Fool @ 2012.02.02. 06:00)
Félretéve a viccelődést, a média elmehet a sunyi büdösbe, már semmi sem szent nekik?
Miért olyan hú de nagy szenzáció, hogy ezt megteszi? (Evan Rachel Wood is megtette ugyanezt a Mildred Pierce-beli szerepe kedvéért, és mégse lett belőle hír...) Nem ő az első, és nem ő lesz az utolsó, aki ilyesmit elvállal. Ha ő ragaszkodik hozzá és kellőképpen merész, tegye meg.
(A Black Swant is állítólag azért nézték meg annyian, amennyien, mert kíváncsiak voltak a Portman-Kunis páros közös „jelenetére”.)
Ez a probléma manapság máshol is fennáll de szerintem ezzel a rendező és Dan is tisztában van, viszont amilyen világban élünk, a pénzre hajtanak, Dan neve elég és véleményem szerint oly mindegy, hogy meztelen vagy nem, a fanok, utálkozók és kriktikusok megnézik, Danielnek pedig oly mindegy, hogy mit alkot, megmondta, hogy a Harry Pottertől minnél távolabb eső karaktert is bevállalja, akár embereket is ölhet vagy cirkuszban oroszlán idomár lehet a karaktere, elvállalja a neki kevésbé tetsző projekteket is csak kerülje el a skatulyát. Ezért is szeretne Amerikában forgatni de hallogatom, hogy a Warner Bros levette róla a mancsát és sehová sem segít bepaszírozni a kisfiút. Véget ért a HP, mostmár nem kell semmire sem, mondvacsinált indokokkal, amikről szerintem te is tudod, hogy mik ...
2012. február 02. 15:28
hát ezt az infót azért sztem nem kellett volna elmondania, ez azért mégis a magánélete...mint ő is mondta: "Túl sok információ" .....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.