Miley Cyrus és Selena Gomez a Playboyban?
2012. február 07. 21:31
szerintem miley érettebb mint selena de még fiatalok hozzá
2012. február 11. 19:06
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Hát, nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy Miley már így is kiesett abból a "Hannah Montanah" szerepből és nem igazán okozna nagy csalódást a kezdeti rajóngoinak azzal, hogy levetkőzik, hiszen már így is sok van a rovásán.
2012. február 13. 18:59
Hát szerintem Selena biztos nem vállalna el egy ilyen dolgot. Miley-val kapcsolatban már nem vagyok ennyire biztos mert már van róla pár botrányos kép.De mi az hogy:"Viszont a Playboy titkon arra számít, hogy Miley Cyrus esetleg ugyanolyan utat fog bejárni, mint Lindsay Lohan, így végül eljuthat egy olyan élethelyzetbe, amelyben erre a pénzre nagy szüksége lenne."? Hát azért ennyire nem kellene leírni Miley-t.!
Forrás: http://starity.hu/magazin/24260-miley-cyrus-es-selena-gomez-a-playboyban/#ixzz1mHijyGmv
Forrás: http://starity.hu/magazin/24260-miley-cyrus-es-selena-gomez-a-playboyban/#ixzz1mHijyGmv
2012. február 19. 14:50
szerintem nem fogják megcsinálni, legalábbis addig, amíg ennyire híresek. majd ha már nem lesznek annyira híresek, esetleg.
2012. március 06. 16:22
pár év múlva mindkettő benne lesz. amikor már a kutya sem emlkszik majd rájuk, könnyű lesz őket befűzni ilyenekre.
2012. március 07. 18:00
egyikről sem tudom elképzelni, bár ki tudja? túl híresek egy ilyenhez, nem?
2012. május 18. 14:40
|
|
Selly FanClubúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 173218 offline
|
mileyviki pont,hogy Miley megy bele az ilyen ocspáncságokba.Nem Selena egy alkoholista kis r*banc....-.-`
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: