Mostanság egyre extrémebb állatokat tartanak az emberek. Természetesen a régi szokásokat is meghagyják, mint például a kutya vagy a macska, azonban már a madárpókok és kígyók ideje is leáldozott!
A teljes cikkhez kattints ide!
Egzotikus háziállatok
2012. január 31. 09:40
Én inkább maradok a macskatartásnál. Kígyót, papagájt és egeret el tudnék képzelni magamnál, de efféle állatokat nem.
2012. január 31. 10:17
Egyeseknek biztosan ideális "állatka" a botsáska, a kígyó, az óriásbéka és az effélék, én speciel nem tudnám az ilyeneket tolerálni, szóval velem egy lakásban/házban ilyenek nem fognak lakni.
Ez a csiga szerintem nem durva, barátnőmnek volt, undorító, de legalább nem bánt, meg lusta egy állat, így szökési szándékai sincsenek
Ez a csiga szerintem nem durva, barátnőmnek volt, undorító, de legalább nem bánt, meg lusta egy állat, így szökési szándékai sincsenek
2012. január 31. 12:54
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
A törpemalacot még én is elfogadnám,de a Botsáskát és az Afrikai óriáscsigát már nem
2012. január 31. 13:35
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A botsáskától ugyan ki fél? Mert én tutira nem 
A törpemalac aranyos,de minek annyi jószág van itt mint az állatkertben
Esetleg a csigusz kellene,mivel ez már számomra is egzotikus,méretes egy darab az tuti
:D
A törpemalac aranyos,de minek annyi jószág van itt mint az állatkertben
Esetleg a csigusz kellene,mivel ez már számomra is egzotikus,méretes egy darab az tuti
2012. január 31. 14:22
én a három közül leginkább ha választani kell akkor egy kis helyes törpe malacot választanék! az az óriás csiga nállam is kiverte a biztosítékot!!!!
a botsáska meg hát... inkább nem
...
2012. január 31. 15:16
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
istenem... a malac még elmegy, cuki
de botsáska? és főleg: csiga?? anyám...
2012. január 31. 16:19
Fú, a csigáktól kiskoromtól kezdve undorodok...Főleg ma, amikor természetismeret órán lapozgattam a könyvem, és láttam, hogy olyan vastag alul a nyálkája, hogy a borotvapenge sem vágja el... :threw:
2012. január 31. 16:21
Egy kismalacot elfogadnék , de talán egy csigát is.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: