Ifjú trónkövetelők a YouTube-on
2012. február 01. 17:33
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
félre ne értse senki, nem Justin Bieber pártolásából kerteltem így a dolgokat, nem vagyok Bieber párti ezt az adatlapomból is teljes mértékben kiderül, csak minél érthetőbben akartam tálalni az igaz tényeket. Justin tényleg sikeresnek mondható, de nem őstehetségnek-.
2012. február 01. 18:44
Christina Grimmie-t nagyon nagyon szeretem, Justin-t meg hagyjuk... :'D
2012. február 09. 20:44
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Én maximálisan Tiffany rajongó vagyok. Egyszerüen imádom! Nagyon gyönyörű a hangja! Nagyon tehetséges!
Remélem ezerszer, sőt milliószor híresebb lesz, mint most!
2012. július 16. 19:54
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Christina Grimmie-t nem ismerem de tetszik a szám.
Viszont Tiffany Alvord-nak már egy csomó feldolgozását hallottam.Nincs rossz hangja viszont, nagyon nem szimpatikus.Ő tényleg "apucinak sok pénze volt" fajta 'sztár'.Teljesen el szállt magától annak ellenére, hogy még nem örvendhet olyan óriási sikernek mint pl. Christina Aguilera aki tett is valamit azért, hogy híres legyen.
2012. augusztus 28. 08:06
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Tiffany Alvordot ismerem
tök jó hangja van
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: