Nina Dobrev és Ian Somerhalder mégsem egy pár?
2012. január 31. 17:28
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Biztos,hogy együtt vannak (barátságból nem csókolgatjuk egymást) de lássuk be; elég nyílvánvaló,hogy szándékosan titkolóznak.Ez egyfajta reklám a sorozatnak is (nem mintha szügsége lenne rá) de,gondoljatok bele: ha simán bevallanák,hogy együtt vannak és nagyon boldogok,akkor már senkit sem érdekelne a kapcsolatuk,uncsi lenne már az ebereknek,mert a pletykalapok általában nem arról írnak,hogy 2 ember mennyire szereti egymást,és milyen boldogok,uyge? :D Szóval,igen szerintem még jó ideig titkolózni fognak (ismétlem:szándékosan),így még jó darabig boncolgathatja ezt a témát a sajtó,na és,csak hogy fűszeresebb legyen a sztori,néha napján kikerül egy ilyen "véletlenül" lekapott kis fotó amin csókolóznak.De elhihetitek,hogy nagyon is tudtak ők az utóbbi kis paparazzi-képről.Persze ezzel most,nem akarom őket rossz színben feltüntetni,mert nyílván azért is csinálják ezt,hogy valamilyen szinten magánügy legyen,de ha már bevalloták volna,az emberek is kevesebbet foglalkoztak volna az üggyel,és ezt ők is nagyon jól tudják ;)
2012. január 31. 17:42
Biztos vagyok benne hogy együtt vannak ! Ez is egy újabb keverés
2012. január 31. 18:23
Én csak remélni tudom, hogy együtt vannak, és csak szándékos titkolózás az egész. De azért Ninának igazán nem kéne ilyeneket mondania, hiszen ez mindnyájunknak rosszul esik
2012. január 31. 18:38
|
|
Szilvi.novakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 163150 offline
|
egyet értek misaoval!
2012. január 31. 18:49
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
amikor a címet olvastam nagyon megijedtem, hogy szakítottak. biztos járnak, de ezt már rég kijelentették, és sok-sok kép van róluk a neten, meg minden. de azt hittem ez már nem téma, hogy járnak-e vagy sem
2012. január 31. 19:31
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Remélem együtt vannak! Olyan cukik együtt!
2012. január 31. 20:25
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
pedig cukik ,szép pár
2012. január 31. 21:24
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Remélem együtt vannak,de ha nem,akkor is összejöhetnek még!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: