Nina Dobrev és Ian Somerhalder mégsem egy pár?
2012. január 30. 18:46
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szerintem ezen már nincs mit szépíteni, a képek magukért beszélnek. Az, hogy még nem vállalják fel, nos, az az ő döntésük. Mindenesetre remélem, hogy boldogok.
2012. január 30. 18:47
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Én eddig azt hittem, hogy ők a
"Together, forever"
párok közé tartoznak. Szerintem összeillenek, és nem csak a sorozat miatt mondom. 
Az előző róluk szóló cikkben meg még valami házasságról vólt szó..
Nem értek már semmit..
Az előző róluk szóló cikkben meg még valami házasságról vólt szó..
Nem értek már semmit..
2012. január 30. 19:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szerintem nagyon jól teszik hogy titkolják!
Hiszen látjuk és nyilván ők is látják hogy mennyire darabokra tépik a sztárpárokat a rosszakarók, a sajtó
Abban biztos vagyok, hogy együtt vannak , a Halloween-kor elcsattant csók egyértelművé tette, szóval ezen én nem akadok ki , és tényleg örülök hogy így kezelik ezt, hátha sokkal tovább tart majd így a kapcsolatuk
Hiszen látjuk és nyilván ők is látják hogy mennyire darabokra tépik a sztárpárokat a rosszakarók, a sajtó
Abban biztos vagyok, hogy együtt vannak , a Halloween-kor elcsattant csók egyértelművé tette, szóval ezen én nem akadok ki , és tényleg örülök hogy így kezelik ezt, hátha sokkal tovább tart majd így a kapcsolatuk
2012. január 30. 19:36
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A kapcsolatukat nem lehet követni .. legalábbis én nem tudom. :$$ Egyszer azt mondják hogy együttvannak máskor meg azt hogy nem mondtak semmi ilyesmit ... : |
2012. január 30. 19:40
Hahaha! Ez annyira fura! Egyszer együtt vannak... állítólagos leánykérés... aztán meg nincsenek együtt. De hát az ő döntésük...
2012. január 30. 19:47
|
|
mcintia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 855 Csatolások: 68 Azonosító: 160169 offline
|
egyet értek House Of Wax
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. január 30. 19:51
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szrintem csak a kapcsolatukat próbálják megóvni a hírnévtől, és ez így teljesen rendjén van. Nian.
2012. január 30. 20:12
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Én azt hittem ezt már rég nyíltan vállalták,hogy együtt vannak,de hinni a templomban kell,asszem....xD
2012. január 30. 20:13
Egyáltalán nem követem őket, de arra még tisztán emlékszem, hogy volt egy cikk, ami arról szólt, hogy eljegyezte Ian Ninát, és több hétig a legolvasottabb hír volt.
2012. január 30. 20:18
De milyen cikk már,hiszen ez nem is azt jelenti,hogy nem egy pár...LULUPeas arra én is emlékszem
2012. január 30. 20:19
Szerintem csak tagadják, mert a sajtó még jobban rájuk szállna. Észrevehető köztük a vonzalom, de ezt nem kötelező mindenki orrára kötni, főleg nem akkor, ha úgy gondolják, hogy ez a magánéletük része.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.