Bizarr! Mi folyik Christina Aguilera lába között?
2012. január 30. 15:51
Huhh ciki de sajnálom!! Jobban oda kéne figyelnie magára
2012. január 30. 15:58
|
|
Kocsis Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 133338 offline
|
Sajnálom h piszkálják....neki lehetnek rossz napjai!!!!Ő is ember.
2012. január 30. 15:58
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Christina-t már a média ennél jobban nem tudná szétszedni...
Valóban kínos, de szerintem ez nem a női bajoknak köszönhető, hanem valóban az önbarnítónak, akármennyire is kellemetlen, de gondolom izzadt és nem volt teljesen megszáradva rajta a spray, és így lefolyt. Legalábbis számomra inkább ez a valós.
Valóban kínos, de szerintem ez nem a női bajoknak köszönhető, hanem valóban az önbarnítónak, akármennyire is kellemetlen, de gondolom izzadt és nem volt teljesen megszáradva rajta a spray, és így lefolyt. Legalábbis számomra inkább ez a valós.
2012. január 30. 16:05
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Szégyen, hogy Etta temetésén mindenki ezzel foglalkozik. Az bezzeg senkinek se tűnik fel, hogy Christina milyen gyönyörű volt, és milyen gyönyörűen énekelt -.- Egyébként én is a barnítóra tippelek.
2012. január 30. 16:06
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Hát,ez kínos,de hát kivel nem történt már valami ciki dolog.Amúgy tényleg remek énekes,és ezt már mindenki tudja,szerintem ezért nem cikkeznek róla.
2012. január 30. 16:17
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
CHRISTINA AGUILERA SMINKESE: "AZ ÖNBARNÍTÓ AMI FOLYIK" ÚGYHOGY LE LEHET RÓLA SZÁLLNI. ARRÓ MIÉRT NEM CIKKEZTEK,HOGY ÉLETE LEGTÖKÉLETESEBB PRODUKCIÓJÁT NYÚJTOTTA? HA?
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 30. 16:28
Úúú, szegény! Szerintem önbarnító lehet a dologban. Egyébként arról kéne cikket írni, hogy milyen fantasztikusan énekelt a temetésen...
2012. január 30. 17:35
Az isten szerelmére ez csak az önbarnítója.. (az a hülye sminkes..
)(nem értem mért gondolták volna, hogy bármi ilyesmi történt volna vele
)
cinthyy egyetértek veled!!!
Bár azért szegénynek eléggé kellemetlen lehetett!!
Ui::Le lehet róla szállni!!!
cinthyy egyetértek veled!!!
Bár azért szegénynek eléggé kellemetlen lehetett!!
Ui::Le lehet róla szállni!!!
2012. január 30. 17:41
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Egy kicsit bizar!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.