A kubai macsó nevével reklámozott kocsma, a VV Cristofel Delírium Music Pub szombaton nyitotta meg kapuit a hamisítatlan falusi diszkóhangulat iránt érdeklődők előtt. Később a rendőrség is kivonult a helyszínre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányba fulladt VV Cristofel kocsma-megnyitója
2012. január 30. 10:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Lol, az egész cikkben 2 sor van erről a pancserról
A nénékéjének a hugával vagy annak lányával nem történt semmi különös? Nem késték le a buszt vagy ilyesmi?
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. január 30. 13:41
Hát beszarok...A '90 es évek elején mindenki Bruce Lee volt kis vietnámi papucsban meg pizsamában fitogtatta azt a halvány kis semmi karate tudását amit a filmből el lesett.....manapság meg mindenki ügynök. Komolyan mondom ezeket az unatkozó és fontoskodó IQ bajnokokat össze kellene gyüjteni, és ha ennyire unatkoznak, le kell zavarni őket a bányába és dolgozz te észlény! Komolyan mondom....
2012. január 30. 19:52
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Szánalmas ez az ember.
2012. január 30. 21:29
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Lehet csak én vagyok hülye, de nekem kicsit homályos a sztori. Mit akart az a "rendőr", vagy mi?!
Elolvastam a cikket többször is, de mégsem értem...
2012. február 01. 14:56
Ennek szerintem az a tanulsága, hogy nem kell olyan buliba menni ahol ott van a Cristofel gyerek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.