A kubai macsó nevével reklámozott kocsma, a VV Cristofel Delírium Music Pub szombaton nyitotta meg kapuit a hamisítatlan falusi diszkóhangulat iránt érdeklődők előtt. Később a rendőrség is kivonult a helyszínre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányba fulladt VV Cristofel kocsma-megnyitója
2012. január 30. 10:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Lol, az egész cikkben 2 sor van erről a pancserról
A nénékéjének a hugával vagy annak lányával nem történt semmi különös? Nem késték le a buszt vagy ilyesmi?
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. január 30. 13:41
Hát beszarok...A '90 es évek elején mindenki Bruce Lee volt kis vietnámi papucsban meg pizsamában fitogtatta azt a halvány kis semmi karate tudását amit a filmből el lesett.....manapság meg mindenki ügynök. Komolyan mondom ezeket az unatkozó és fontoskodó IQ bajnokokat össze kellene gyüjteni, és ha ennyire unatkoznak, le kell zavarni őket a bányába és dolgozz te észlény! Komolyan mondom....
2012. január 30. 19:52
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Szánalmas ez az ember.
2012. január 30. 21:29
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Lehet csak én vagyok hülye, de nekem kicsit homályos a sztori. Mit akart az a "rendőr", vagy mi?!
Elolvastam a cikket többször is, de mégsem értem...
2012. február 01. 14:56
Ennek szerintem az a tanulsága, hogy nem kell olyan buliba menni ahol ott van a Cristofel gyerek.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.