VV5: hajszál híján Vera nyerte a párbajt!
2012. január 30. 18:07
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
rohadt Vera..:@ de utálom.. most őszintén! mi a jó ebben a nőben?? nemtudom.. nekem Eszti sokkal szimptatikusabb volt. azért sajnálom h kiesett.
2012. január 30. 18:51
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Én ebben az esetben amellett voltam, hogy nekem teljesen mindegy, hogy ki esik ki, bár egy kicsivel jobban örültem volna annak, ha Vera marad kinn. Mostanában ez az arrogáns stílus, amit elkezdett játszani, kibírhatatlan. Eszter sem volt a szívem csücske, de szimpatikusabb volt a mosolygós, kedvesebb énje, mint Vera "őszintevagyokésénannyiramegmondom" féle arca.
2012. január 30. 19:37
|
|
LillaVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 161098 offline
|
miért kell ezt közvetíteni itt is ????
nem lehetne helyette valami értelmesebbet irni ?
nem lehetne helyette valami értelmesebbet irni ?
2012. január 30. 19:42
Grat Vera!Ha már kettőjük közül lehetett választani inkább Verára voksolok. Most fordított esetben ha Eszter ment volna vissza szinte megszűnt volna minden konfliktus, és még unalmasabb lenne a műsor mint eddig.
2012. január 30. 20:07
|
|
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline
|
úgyvan nézzétek csak az idióta műsorotokat... persze tisztelet a kivételnek.!! de őszintén ki nézi ezt? a vera meg egy majomfejű.....hadnemondjam ki..
2012. január 30. 20:11
Ó ne, pedig Eszter azért még elfiselhetöbb, de nem sokkal
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: