Harry Potterék csak a vásznon jó barátok
2012. február 03. 18:45
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
Ncskcsk egyet értek
2012. február 04. 13:22
Hát nem értem miért kellene a valóságban is legjobb barátoknak lenniük.
2012. február 04. 18:12
Engem ez nem érint..xdd Nekem az a lényeeg h Emma és Daniel legalább barátok..(:
2012. február 05. 10:28
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Azért kár, hogy nem barátok! Az ember azt hinné, hogy a HP sorozat összekovácsolta őket. Kisgyerek koruk óta együtt vannak.
2012. március 06. 19:40
valahogy gondoltam. ennyi idő alatt már simán egymás idegeire mentek.
2012. március 07. 19:28
én nem várom el a színészektől, hogy ugyanolyan viszonyban legyenek a filmen kívül is, mint a forgatáson.
2012. március 09. 17:34
hát ez minden munkahelyen előfordul, egy forgatáson sem lehet mindenki jóban mindenkivel.
2012. március 27. 17:10
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
Ezt már több helyen is olvastam,hogy nincsenek valami jóban.
De hát nekem is van olyan táncostársam akivel 4 éve járok együtt táncra,mégis kb. 2 mondatot beszéltünk a 4 év alatt...Nem mindig van meg a közös nevező egyes emberek között,akárhány éve vannak együtt.....
De hát nekem is van olyan táncostársam akivel 4 éve járok együtt táncra,mégis kb. 2 mondatot beszéltünk a 4 év alatt...Nem mindig van meg a közös nevező egyes emberek között,akárhány éve vannak együtt.....
2012. május 25. 15:02
Hat jah.Mar olvastam tobb helyen is ezt.Velem is igy van.Van egy osztalytarsam,akivel mar ez a 9-edik evem egyutt,de evente,sot ketevente szolunk egymashoz egy szot is.
2012. május 27. 16:54
Van ez így. Olvastam már máshol is, hogy nincsenek annyira jóban. Szerintem Rup Emmával sem tartja a kapcsolatot, de ez most nem igazán fontos.
2012. augusztus 21. 11:38
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Hát sajnálom, de nem várhatjuk el tőlük, hogy BFF-ek legyenek mindhalálig, csak azért, mert együtt játszottak pár filmben. Én azt hittem köztük nagyon jó baráti viszony van, de tévedtem. :] Erre mondják: a látszat néha csal. Lehet, hogy nem is voltak annyira nagy barátok, mint ahogy azt Dan elmondja. Előfordulhat, hogy egy kicsit túlzott a "barát" szóval. Van nagy különbség a barát és a haver közt. Megeshet, hogy Dan és Rupert úgy kezelték egymást, mint haverok, ezért is van az, hogy Rupert nem lóg mindig Dan-en. Én úgy tudom, hogy Rupert James és Oliver Phelps barátja, persze ezt nem azért mondom, mert rajongójuk vagyok, hanem azért, mert őket többször látni együtt.
De mindegy: ízlések és pofonok.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: