Harry Potterék csak a vásznon jó barátok
2012. január 29. 18:24
Hát ez nem meglepő, vannak olyan színészek akik nem tartják a kapcsolatot, még ha a filmekben olyan nagyon jók is.... bár ők azért eléggé sok évig forgattak együtt, azt hittem azért egy kicsit legalább jóban vannak...
2012. január 29. 18:26
ez elég furi.... pedig milyen idilli lenne az egész. ezt mondjuk sajnálom:/
2012. január 29. 18:34
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Szerintem ez nem igaz.......
2012. január 29. 18:49
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
szerintem is kamu. eddig mindig azt mondták, hogy jóban vannak...
2012. január 29. 18:52
|
|
Lottinhavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 109 Csatolások: 3 Azonosító: 167741 offline
|
Érdekes, hogy ez vajon igaz-e. Kár, hogyha nem barátok, de nem meglepő, hiszen az ember nem feltétlen attól lesz valaki barátja, hogy állandóan együtt vannak. Ez nem szükségszerű
2012. január 29. 18:54
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
A nézők olykor hajlamosak elhinni, hogy ami a filmekben történik, átültethető a valóság talajára is, csak épp azt felejtik el, hogy valamennyi film ezeknek a színészeknek egy munkahely, a többiek pedig az ő kollégáik, a nézők pedig -csúnyán mondva- azok, akikből élnek.
Ott van például a csillámbőrű Edward meg a halszemű Bella esete: nem tudom, mi igaz a friss hírekből, miszerint már nincsenek együtt, de én mindig is tudtam, hogy az ő kapcsolatuk az évtized kamu-viszonya, reklámfogás, PR az egész. Most pedig itt van a Három Jóbarát, akik nem is olyan jó barátok, mint azt sokan szeretnék. Miért nem lepődtem meg rajta? o.O
Ott van például a csillámbőrű Edward meg a halszemű Bella esete: nem tudom, mi igaz a friss hírekből, miszerint már nincsenek együtt, de én mindig is tudtam, hogy az ő kapcsolatuk az évtized kamu-viszonya, reklámfogás, PR az egész. Most pedig itt van a Három Jóbarát, akik nem is olyan jó barátok, mint azt sokan szeretnék. Miért nem lepődtem meg rajta? o.O
2012. január 29. 19:13
Igatábol nagyon el sem gondolkoztam rajta,hogy mennyire lehetnek barátok a valóságba.A dolog annyira azért nem meglepő.A Jóbarátok c.sorozatban is,csak Jennifer Aniston meg Caurteney Cox voltak igazából barátok
2012. január 29. 19:29
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Most a percen olvastam egy HP fan oldalon, hogy Emma azt mondta hárman a legjobb barátok, és azok is maradnak
Szerintem kamu, mivel annak a cikknek volt valóságalapja
Persze nem szidom a cikk íróját, csak lehet, hogy félreértesült...
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. január 29. 19:33
Ez kár, pedig teljesen ebben a hitben voltam.. :S Azért az jó, hogy Emma és Dan jóban vannak.
2012. január 29. 19:40
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Ez butaság,Emma többször is azt nyilatkozta hogy hárman nagyon jóban maradtak,és ha belegondoltok logikus is hogy miután szinte együtt nőttek fel tartják a kapcsolatot. a cikk írója szerintem nézze meg mennyire megbízható a forrás:)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 29. 20:25
|
|
iamfanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 138186 offline
|
Emma Dannel is és Ruperttel is tartja a kapcsolatot.Azt nyilatkozta,hogy mindekettőjükkel nagyon jó barátságban van.Ez viszont kissé elszomorító,hogy Dan és Rupert nem tartják a kapcsolatot..
2012. január 29. 20:27
|
|
Johiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 158049 offline
|
Nem hiszem el, hogy erre csak most jöttek rá páran. Szerintem aki igazi rajongó az eddig is rájött, hogy Rupert inkább Tom Felton, vagy a Phelps ikrek társaságát keresi fel. Számomra ez eddig is világos volt!
2012. január 29. 21:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nyilván arról sincs szó, hogy a HP vége óta Dan Amerikában van ideje legtöbb részében, Rupert pedig Norvégiában forgatott II-ik világháborús drámát ... Ilyen gyökereket már tényleg, Daniel színházozott, Rupert jótékonykodott, filmet és videóklipet forgatott, de ezt mindet Európában, Norvégiában és az Egyesült Királyságban. Nyilván azért nem tudják egymással rendesen tartani a kapcsolatot, de nekem ígyis jó leírva. Szerény véleményem szerint Rupert nem kér abból, ami Danielt és Emmát körül veszi, körülöttük óriási a médiafelhajtás, Rupert pedig azt nem igazán szereti. Jól is teszi, hogy nem lóg együtt Dannel és Emmával, annyit isznak, hogy az hihetetlen. És talán Daniel már tényleg leszokott a piáról, de átragasztotta Rupertre az összes régi ?? rossz szokását és amióta nem igen tartják a kapcsolatot, visszafogott a piából, cigiből és bulizásból is.
Nem mintha a Phelps ikrek jobban lennének de őket legalább nem követi a média mindenfelé ...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.