Eurovízió: megvan az első 4 döntős dal
2012. január 29. 17:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
remélem a jövő héten jobbak is bejutnak
2012. január 29. 17:14
|
|
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline
|
Nem néztem, de azt hallottam nem nagyon volt szinvonalas!! Én Caramelnek és Toth Gabinak szurkoltak akik Hál Istennek bent vannak!! Meglepodtem, h Saunders nem jutott be, de nem is bánom, jovo héten meg rem tovább jut Gyurcsík Tibi és a Monsoon!!
2012. január 29. 18:02
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
Hát ha választani kéne akkor a Compact Disco :$
2012. január 29. 18:19
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
színvonalas?
Hihetetlen, mennyi technikai baki volt benne, nem működtek a mikrofonok és az az iPad-es szerencsétlenkedés...
elvette az egész műsor varázsát, már ha volt egyáltalán!
megnéztem az összes versenyző előadását és maximálisan meg vagyon elégedve az első 4 helyezettel!
Alig várom Renit 11-én!
megnéztem az összes versenyző előadását és maximálisan meg vagyon elégedve az első 4 helyezettel!
2012. január 29. 19:06
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Heincz Gábor , mindenképpen ő menjen!
Am nem hiszem el, hogy nem tudtak volna RENDES pontozótáblákat beszerezni, ez a szarság nagyon gagyi volt, mindig el állítódott meg ilyenek.. xDD
De amúgy iszonyat jó volt ez a csávó! ♥
Am nem hiszem el, hogy nem tudtak volna RENDES pontozótáblákat beszerezni, ez a szarság nagyon gagyi volt, mindig el állítódott meg ilyenek.. xDD
De amúgy iszonyat jó volt ez a csávó! ♥
2012. január 29. 19:54
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Miért kell ennyire ajnározni Caramelt? 
Jó, tehetséges meg minden, de tényleg el tudjátok képzelni, Európa-szinten??
Szerintem: HAJRÁ COMPACT DISCO!!! *.*
Jó, tehetséges meg minden, de tényleg el tudjátok képzelni, Európa-szinten??
Szerintem: HAJRÁ COMPACT DISCO!!! *.*
2012. január 29. 20:26
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Hú annyira váram már tegnap, hogy lássam ezt a műsort. ("Ez egy komoly show." Azért sok volt a hiba pl. ha már csak a sípolást nézzük Galluszéknál...na mind1) Az én véleményem: meglepve tapasztaltam, hogy a Compact Disco milyen jó volt. Tényleg nagyon tetszett. Én sokáig nem tudtam, hogy CD magyar, mert úgy valahogy nem illik ide vagy nem tudom, szóval nekem olyan furcsa, hogy a milyeink, de ettől függetlenül szerintem nagyon jók voltak.
A második bejutó Heincz Gábor is nagyon jó volt, tetszik a dala, de jobban örülnék annak, ha a CD vagy az a személy jutna ki, akiről a következő bekezdés fog szólni.
És ő nem más, mint Caramel. Szerintem szenzációs énekes és ahogy tegnap először hallottam a dalát wááá dalszerzőként is szuper. Imádom a simogató hangját, szerintem világszinten is kiemelkedő énekes. A dala mámorító, tegnap óta megállás nélkül hallgatom és az ágyon ugráltam, hogy tovább jutott, bár ha nem jutott volna be eret vágok. Ilyet nem továbbküldeni szégyen lett volna. A zsűri szerintem így is lepontozta, pedig nagyon jó volt. Úgyhogy nálam eddig hajrá CARAMEL. (Ha nem ő megy akkor menjen a CD.)
Tóth Gabi dala schlecht meg az a mozgás...de mint énekesnő továbbra is vitathatatlan szerintem.
A második fordulóra is kíváncsi leszek, mert volt kb. 2 szám, ami nem volt rossz, de a favoritom már kezdettől meg volt. C
A második bejutó Heincz Gábor is nagyon jó volt, tetszik a dala, de jobban örülnék annak, ha a CD vagy az a személy jutna ki, akiről a következő bekezdés fog szólni.
És ő nem más, mint Caramel. Szerintem szenzációs énekes és ahogy tegnap először hallottam a dalát wááá dalszerzőként is szuper. Imádom a simogató hangját, szerintem világszinten is kiemelkedő énekes. A dala mámorító, tegnap óta megállás nélkül hallgatom és az ágyon ugráltam, hogy tovább jutott, bár ha nem jutott volna be eret vágok. Ilyet nem továbbküldeni szégyen lett volna. A zsűri szerintem így is lepontozta, pedig nagyon jó volt. Úgyhogy nálam eddig hajrá CARAMEL. (Ha nem ő megy akkor menjen a CD.)
Tóth Gabi dala schlecht meg az a mozgás...de mint énekesnő továbbra is vitathatatlan szerintem.
A második fordulóra is kíváncsi leszek, mert volt kb. 2 szám, ami nem volt rossz, de a favoritom már kezdettől meg volt. C
2012. január 29. 23:08
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
Én Gabinak szurkolok♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: