Eurovízió: megvan az első 4 döntős dal
2012. január 29. 14:55
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Compact Discho, Heincz Gabi.. a másik két énekes is jó, de az adott daluk már kevésbé. A következő selejtezőben csak Puskás Petinek lesz esélye, a többi kuka.
2012. január 29. 15:15
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hajrá Compact Disco, a többieket annyira nem szeretem, de egyik dallal sem látok esélyt Magyarországnak egy jó helyezésre...
2012. január 29. 15:39
Alapjáraton szerintem jó döntés volt. Caramelnek szurkoltam , Heincz Gábor is nagyon tetszett , Gabit imádom , de ez a dal nagyon nem jó :$ A Comapct Discot pedig ki nem állhatom... De a jövő héti adás lesz izgalmas .
Én Reninek szurkolok . Nagyon szép az a dal amivel indulni fog .
2012. január 29. 15:43
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
remélem a Compact Disco – Sound of Our Hearts fogja képviselni az országot. van értelme a dalnak, és nagy esélyünk lenne vele ^^
2012. január 29. 16:06
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
szerintem jól döntöttek!!
2012. január 29. 16:10
Szerintem jó döntést hoztak.Remélem én is hogy a Compact Disco-Sound of Our Hearts fogja képviselni.
2012. január 29. 16:16
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
ezek közül a Compact Disco a legjobb hajrá! remélem ők mennek
2012. január 29. 16:24
|
|
DebütOutlawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 161330 offline
|
Én személy szerint Caramelt szeretem legjobban. Szerintem ő volt a legjobb...A Compact Disco nekem nem jött be.
Az én listám ez lett volna:(4)
1.Caramel-Vízió
2.Tóth Gabi – Nem kell végszó
3.Heincz Gábor – Learning to Let Go
4.Kállay-Saunders András – I Love You
Caramel olyan tehetség,amekkora Mo.-on rajta kívül nincs.Számomra ez a tegnapi előadásában is megmutatkozott.És hogyha,a Vízió c. számával ő jutna ki (angol verzió) akkor még esély is lenne Mo.-nak véleményem szerint...<3
Az én listám ez lett volna:(4)
1.Caramel-Vízió
2.Tóth Gabi – Nem kell végszó
3.Heincz Gábor – Learning to Let Go
4.Kállay-Saunders András – I Love You
Caramel olyan tehetség,amekkora Mo.-on rajta kívül nincs.Számomra ez a tegnapi előadásában is megmutatkozott.És hogyha,a Vízió c. számával ő jutna ki (angol verzió) akkor még esély is lenne Mo.-nak véleményem szerint...<3
2012. január 29. 16:26
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Hát azt hittem jobb lesz a műsor meg a dalok is.!
Némelyik dal szörnyű volt.!
Bár erről a Heincz Gáborról még nem hallottam, de tetszett a dala.!
A 4 továbbjutó közül, Tóth Gabi továbbjutásával nem értek egyet.! Nekem nem igazán jött be a dal, az egészet végig kiabálta, szinte alig értettem valamit is belőle.! Meg hát a mai hírek arról szóltak, hogy lenyúlta a refrént Adam Lambertől.!
2012. január 29. 16:37
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én tegnap alig vártam, hogy elkezdődjön a műsor, aztán meg csak a "szánalmas" jelzővel tudnám jellemezni. Elé adás volt és az elmondottak felét nem is lehetett hallani. Szánalom.
De a számok, hát sírni támadt kedvem!
Komolyan, érvégés lett volna egy.két előadót kiküldeni. Voltak jü előadók és rossz számok.
Mondjuk az első négy továbbjutó volt a legjobb.
A COMPACT DISCO zseniális volt, szerintem elég jó helyezést érnénk el velük.
Heincz Gábor, nem ismertem eddig, de a szám, szuper volt!!!
Caramelnek voltak jobb számai is, ez nem volt nagy cucc, és Tóth Gabi dettó!!!
A többiek meg, pf csalódás...
Kíváncsi vagyok a jövő hétre...
De a számok, hát sírni támadt kedvem!
Mondjuk az első négy továbbjutó volt a legjobb.
A COMPACT DISCO zseniális volt, szerintem elég jó helyezést érnénk el velük.
Heincz Gábor, nem ismertem eddig, de a szám, szuper volt!!!
Caramelnek voltak jobb számai is, ez nem volt nagy cucc, és Tóth Gabi dettó!!!
A többiek meg, pf csalódás...
Kíváncsi vagyok a jövő hétre...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: