Szombaton egy nagyszabású show keretén belül választotta ki a szakmai zsűri azt a három dalt, amely esélyesként indulhat a februári döntőn. Természetesen a nézők is beleszólhattak a döntésbe, a negyedik dalt ő juttathatták tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovízió: megvan az első 4 döntős dal
2012. január 29. 12:16
Gratulálok a Compact Disco-nak! Remélem ők ismét tovább jutnak.
2012. január 29. 12:20
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Compact Disco remélem ők mennek
.
2012. január 29. 12:20
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
prézli egyetértek...
Téll kritikán aluli volt,nem is volt normálisan beállítva a hang -.-
Téll kritikán aluli volt,nem is volt normálisan beállítva a hang -.-
2012. január 29. 12:30
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Hát ez tényleg annyira kritikán aluli volt...egy két dalt meghallgattam és akkor jött ez a szó: Komolyan? Ilyennel akarnak indulni, amikor Kati is nagyon hátul tejesített a döntőbe? Azt hittem lekaparom magam.
2012. január 29. 12:33
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Hát nem tudom mit várnak Wolf Kati tavalyi lepontozása után. Pedig Ő szerintem nagyon jól teljesített, bár Rúzsa Magdi a legjobb, akit valaha is kiküldött Magyarország az Eurovízióra.
2012. január 29. 12:42
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (BaByGaGa @ 2012.01.29. 12:30)
Hát ez tényleg annyira kritikán aluli volt...egy két dalt meghallgattam és akkor jött ez a szó: Komolyan? Ilyennel akarnak indulni, amikor Kati is nagyon hátul tejesített a döntőbe? Azt hittem lekaparom magam.
teljesen egyetértek
2012. január 29. 12:43
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Szerintem ez a 4 előadó volt a legjobb. : )
A Compact Disco tényleg nagyon jó dalt hozott össze, világszintű volt, ezzel nem túlzott a zsűri.
Hencz Gábor aranyos volt ahogy kiállt, gitározott és énekelt.
az ESC-en nagy sikere szokott lenni az ilyen egyszerű, de mégis nagyszerű előadásoknak. : ) (Alexander Rybak-2009)
Caramel.. hát benne sose tetszett hogy aaaaannnnnyire nyújtja a hangokat. :S de a dal meg az előadás is nagyon jó volt!
Tóth Gabi.. hát nála egyszerűen felrobbant a színpad..
hatttalmas volt:DDD
kiváncsi leszek a jövőhétre, ők 4en meggyőztek.. talán még esélyünk is lenne velük:D
A Compact Disco tényleg nagyon jó dalt hozott össze, világszintű volt, ezzel nem túlzott a zsűri.
Hencz Gábor aranyos volt ahogy kiállt, gitározott és énekelt.
Caramel.. hát benne sose tetszett hogy aaaaannnnnyire nyújtja a hangokat. :S de a dal meg az előadás is nagyon jó volt!
Tóth Gabi.. hát nála egyszerűen felrobbant a színpad..
kiváncsi leszek a jövőhétre, ők 4en meggyőztek.. talán még esélyünk is lenne velük:D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: