Újabb könyvet dob piacra Snooki
2012. január 29. 10:11
Hát nem azé...
...de nekem egyik kép se tetszik..
Meg nekem egyáltalán a történet sem tetszik...
(tökre hülyeség részemről)
Egyébként nem is tudtam, hogy neki van könyve...
de valahogy bele gondolva örültem is neki...
Amm... de ha választani kéne a két kép között, akkor az első legyen az..
... az nem olyan ronda...
2012. január 29. 10:46
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
na jó, látom kapott itt hideget és meleget is, és bár én rohadtul nem bírom ezt a csajt, de mindenkinek joga van azt csinálni, amit akar, nem? nem tilthatják meg neki hogy könyvet írjon, jó reggelt emberek! neki is megvan az esélye, nem?! vagy talán ti sem írhattok könyvet???
tudom, hogy ez a csaj síkhülye, legalábbis eddig ezt tudtuk meg róla, de nem feltételezhetitek róla, mivel nem ismeritek. én is mondhatnám bármelyikőtökre, hogy borzalmas könyvet fog írni, nem adhatja ki. szóval neki is meg van az esélye arra, hogy nem ír olyan borzalmasat. azért, remélem, van aki megérti, hogy mire célzok.
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. január 29. 11:35
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Szerintem teljesen normális,hogy csinálni akar valamit, hogy ha vége lesz a show-nak akkor is meg tudjon élni valamiből. Persze ttől még nem biztos, hogy jó is amit ír, de csak nem hagyták volna, hogy még egy könyvet írjon, ha az első olyan borzalmas.
2012. január 29. 13:31
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Kokonuth
ez jóó
D kis dömper xd
ez jóó
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. január 29. 16:11
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
jaj Snooki ezt most alaposan elrontottad
2012. január 29. 16:36
Ez Snooki,ha nálunk is megjelenik tuti megveszem.
Bár a képek tényleg borzalmasak,de inkább az első.
2012. január 29. 17:21
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Meisan: Persze, nem gátolhatjuk meg, hogy egy ilyen butácska kis nő megjelenítsen egy könyvet, és épp ez a baj. Azért kétlem, hogy a valóságshowja után annyira elszegényedne.
A könyvborítóról meg alapból fel lehet ismerni, hogy egy nagyon "okos" mű készül.
A könyvborítóról meg alapból fel lehet ismerni, hogy egy nagyon "okos" mű készül.
2012. január 29. 17:53
Idézet (Meisan @ 2012.01.29. 10:46)
na jó, látom kapott itt hideget és meleget is, és bár én rohadtul nem bírom ezt a csajt, de mindenkinek joga van azt csinálni, amit akar, nem? nem tilthatják meg neki hogy könyvet írjon, jó reggelt emberek! neki is megvan az esélye, nem?! vagy talán ti sem írhattok könyvet???
tudom, hogy ez a csaj síkhülye, legalábbis eddig ezt tudtuk meg róla, de nem feltételezhetitek róla, mivel nem ismeritek. én is mondhatnám bármelyikőtökre, hogy borzalmas könyvet fog írni, nem adhatja ki. szóval neki is meg van az esélye arra, hogy nem ír olyan borzalmasat. azért, remélem, van aki megérti, hogy mire célzok. 
Nekem inkább azzal van bajom, hogy más ember, aki nem rielitisztárocska, szó szerint vért izzad azzal, hogy egy könyve megjelenjen. Miért? Mert vagy nincs kerete rá, hogy kinyomassa, vagy, mert a könyvkiadók visszadobják neki állandóan. Csak ez itt a probléma csupán. Míg más igazi regényt akar piacra dobni, olyat, amivel tanulhat is az ember, ez meg mit ír bele? Szólni fog olyan ominózus két vagy három kis csajról, mint amilyen snúkí mentalitású? Emberek, ne röhögtessetek, hogy erre a sz*rra van igény, komolyan!
2012. február 08. 20:01
Ne erre kíváncsi, vagyok
de tuti, hogy a háromnegyede tele lesz helyesírási hibákkal
de tuti, hogy a háromnegyede tele lesz helyesírási hibákkal
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.