Megjelent Lana Del Rey debütáló albuma
2012. január 28. 17:24
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Én nekem nagyon tetszik! * - *
2012. január 28. 17:31
Nem rosszak a számai,vagy a hangja, de... egyáltalán nem az én stílusom. Max akkor hallgatnám meg 1 számát többször egymás után, ha nagyon depressziós hangulatban lennék..
2012. január 28. 17:47
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Hát annyira nem tragikusak a dalai, de nekem nem kell egy olyan példakép, akinek a háttér nem tiszta, az álszenteket nem szeretem, az ilyenekből csak a pletykák sztárja lesz. Minden a szavahihetőségéről szól. Nem olyan rossz énekesnek, de sztárnak pocsék.
2012. január 28. 19:35
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Megnéztem a klipet és megfájdult a fejem. Erre a hangra és zenére két dolgot lehet: bealudni és eret vágni. Varázsa van neki, de pont, mint Adele.. tiszta letargia.
2012. január 28. 21:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (like me @ 2012.01.28. 17:47)
Hát annyira nem tragikusak a dalai, de nekem nem kell egy olyan példakép, akinek a háttér nem tiszta, az álszenteket nem szeretem, az ilyenekből csak a pletykák sztárja lesz. Minden a szavahihetőségéről szól. Nem olyan rossz énekesnek, de sztárnak pocsék.
Attól mert valakit szeret az ember művészileg még nem feltétlen kell példaképet csinálni belőle. És mi van, ha valakinek nem a sztárságról szól a dolog, hanem pont a művészetről, a zenéről? Engem speciel rohadtul nem érdekel, ha valaki pocsék "sztárnak", mert nem celebeket keresek, hanem énekeseket értékes és eredeti zenékkel. Pont ez a gond, hogy manapság már inkább szól a sztárságról a dolog, mint amiről tényleg szólnia kéne.
Idézet
Tegnap meghallgattam. Csak annyit fűznék hozzá, szerintem nem épelméjű, akinek tetszenek a dalai
VAGY csak szimpán más zenei ízlésük van?
Meghallgattam az albumot, és nekem nagyon tetszett rajta minden szám. Nem azt mondom, hogy kedvenc album és kedvenc énekesnő lesz, de egyre inkább megkedvelem és ez is a múlkori "balhénak" köszönhető.
1 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26
2012. január 29. 01:04
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Egyébként szerintem a legjobb dal a Million Dollar Man, persze a Blue Jeans mellett.
2012. január 29. 18:59
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Jó a hangja,most hallom először
2012. január 29. 20:54
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
Úgy érzem én vagyok az egyetlen, aki várta ezt az albumot
Neméppen "hűdevidámak" a számai, de szerintem jók. Most komolyan arról ítélünk meg egy ÉNEKES-t, hogy megműttette-e a száját vagy sem, nem tök mindegy? Amúgy, ha nem tetszik a zenéje ne hallgasd!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 31. 19:36
Nagyon jó lett az album
A kedvenc dal magasan a National Anthem
2012. július 24. 22:02
akkor én sem vagyok épelméjű...Mert én rendzeresen hallgatok Adelet,katie meluát,lana del reyt és alicia keyst,míg a többi velem egy idős tini brokkoli főleg rihannát,beyoncét,lady gagát és katy perryt hallgat
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.