Vanessa Hudgens majdnem cicit villantott
2012. január 28. 13:15
szerintem tökmindegy ha kioldódott volna, nem láttak volna semmi újdonságot
2012. január 28. 13:32
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Előfordulhat minden nővel...nem kell ezt annyira felfújni...:///
2012. január 28. 13:32
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Velem is fordult hasolnó elő. Véletlenül kioldottam a bikinifelsőmet amerikor öltöztem, mert azt hittem, hogy a hátul megkötős blúzom zsinorja az. Elvileg senki nem vette észre.
2012. január 28. 14:06
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Az én figyelmemet inkább az kötötte le, hogy milyen gyorsan csináltatott új műhajat. Az alakja még mindig nem az igazi, de már nagyon kezd visszatérni a régi külsejéhez.
2012. január 28. 14:12
Hú, de szegény
Ez nem volt villantás, de ha nem kapcsolt volna időben, akkor sem láttunk volna sok új dolgot, egy-két meztelen kép után. Egyébként ilyen bárkivel megeshet, szerintem nem kell ennyire felfújni. Az meg a másik, hogy manapság ilyen dolgok nevezhetők hírnek. Majdnem villantott. Ennyi.
Ez nem volt villantás, de ha nem kapcsolt volna időben, akkor sem láttunk volna sok új dolgot, egy-két meztelen kép után. Egyébként ilyen bárkivel megeshet, szerintem nem kell ennyire felfújni. Az meg a másik, hogy manapság ilyen dolgok nevezhetők hírnek. Majdnem villantott. Ennyi.
2012. január 28. 14:42
Istenem milyen szép ! Főleg az első képen !!
Amúgy nem nagy szám , velem és volt már ilyen... cikket is fölösleges volt írni !
2012. január 28. 14:50
Nem kell ezt felfújni, nem villantott!
Mellesleg nagyon szép ezeken a képeken Nessa
Mellesleg nagyon szép ezeken a képeken Nessa
2012. január 28. 16:41
ezek a fotósok mindent eltúloznak...nem is látszik semmi -.-"
Ez olyan cikk mint multkor Selenáé..ő sem villantott még is cikket csináltak belőle...
Ez olyan cikk mint multkor Selenáé..ő sem villantott még is cikket csináltak belőle...
2012. január 28. 16:42
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
XDD Uristen ,,nem villantott ugyhogy....
2012. január 28. 16:54
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Szegény Vanessa. De nem villantott.
2012. január 28. 16:56
Majdnem? Ez aztán a nap híre.
Meg amúgy is:1x már megmutatta az egész testét ruha nélkül,szóval ez már tök mindegy lett volna neki.
Meg amúgy is:1x már megmutatta az egész testét ruha nélkül,szóval ez már tök mindegy lett volna neki.
2012. január 28. 17:31
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez aztán nagyon eseményes cikk lassan már neon szintjére süllyedünk -.-.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: