Megérkezett végre Kelly Rowland új klipje, amit a Keep It Between Us című számához forgattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Kelly Rowland új klipje
2012. január 28. 11:12
2012. január 28. 11:29
A klipp az szerintem nagyon jó lett, de a szám nekem nem tetszik.
2012. január 28. 11:33
imádom
biztos azért nem tetszik a többségnek mert nem gyors a szám, de én azt mondom kell ilyen is
2012. január 28. 11:36
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
"Az eddig kiadott kislemezek közül sajnos kiemelkedő sikert egyik sem ért el Amerikában, ezért most Európát veszi célba, remélve, hogy itt nagyobb sikereket érhet majd el."
Nem értem, miért nem kell a világnak Kelly, mikor hihetetlen dalai vannak és nagyon jó hangja
Áhh...hagyjuk!
A dal és a klip is nagyon tetszik
Plusz pont, hogy Párizsban forgatták, gyönyörű hely! És Kelly is nagyon szép benne
Nem értem, miért nem kell a világnak Kelly, mikor hihetetlen dalai vannak és nagyon jó hangja
A dal és a klip is nagyon tetszik
2012. január 28. 12:10
Nagyon tetszik. Végre nem tucat hanem igényes. A klip pedig egyszerű,de ehhez a számhoz megfelel.
2012. január 28. 14:07
Hát reméljük hogy nagyobb sikere lesz Európában, és nagyon jó a szám és a klipp!
2012. január 28. 18:20
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Nekem nagyon tetszik. * - *
2012. január 28. 18:48
A klip gyenge mint a harmat, de a szám szuper. Kelly-nek zseniális hangja van, gyönyörűen énekel.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: