Megérkezett végre Kelly Rowland új klipje, amit a Keep It Between Us című számához forgattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Kelly Rowland új klipje
2012. január 28. 11:12
2012. január 28. 11:29
A klipp az szerintem nagyon jó lett, de a szám nekem nem tetszik.
2012. január 28. 11:33
imádom
biztos azért nem tetszik a többségnek mert nem gyors a szám, de én azt mondom kell ilyen is
2012. január 28. 11:36
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
"Az eddig kiadott kislemezek közül sajnos kiemelkedő sikert egyik sem ért el Amerikában, ezért most Európát veszi célba, remélve, hogy itt nagyobb sikereket érhet majd el."
Nem értem, miért nem kell a világnak Kelly, mikor hihetetlen dalai vannak és nagyon jó hangja
Áhh...hagyjuk!
A dal és a klip is nagyon tetszik
Plusz pont, hogy Párizsban forgatták, gyönyörű hely! És Kelly is nagyon szép benne
Nem értem, miért nem kell a világnak Kelly, mikor hihetetlen dalai vannak és nagyon jó hangja
A dal és a klip is nagyon tetszik
2012. január 28. 12:10
Nagyon tetszik. Végre nem tucat hanem igényes. A klip pedig egyszerű,de ehhez a számhoz megfelel.
2012. január 28. 14:07
Hát reméljük hogy nagyobb sikere lesz Európában, és nagyon jó a szám és a klipp!
2012. január 28. 18:20
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Nekem nagyon tetszik. * - *
2012. január 28. 18:48
A klip gyenge mint a harmat, de a szám szuper. Kelly-nek zseniális hangja van, gyönyörűen énekel.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: