Szóval csak annyit mondok, hogy Katy az egyik legerősebb nő lelkileg(most az eddigi útjára is gondolok) és mostmár biztos, hogy jobbat érdemel Russell-nél.
Russell durván szidja Katyt!
2012. január 28. 07:46
Most mondanák sok szép dolgot Russell-nek, de akkor valószínűleg ki is tiltanának innen.
Szóval csak annyit mondok, hogy Katy az egyik legerősebb nő lelkileg(most az eddigi útjára is gondolok) és mostmár biztos, hogy jobbat érdemel Russell-nél.
Nagyon szorítok, hogy végre rátaláljon arra az illetőre, akivel le élheti az egész életét!
2012. január 28. 09:39
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Lilla2 : Adom!
2012. január 28. 10:05
Nem ertem... szegeny Katy igy is a padlon van, minek kell meg belerugni egyet?? Ez komolyan, annyira gyerekes -.-
Amugy szerintem Russel halas lehetne Katynek, neki koszonheti a hirnevet, mindent!! Ha nem lett volna Katy ferje, akkor en, es szerintem sokan masok se tudjak ki is az a Russel Brand...
Amugy szerintem Russel halas lehetne Katynek, neki koszonheti a hirnevet, mindent!! Ha nem lett volna Katy ferje, akkor en, es szerintem sokan masok se tudjak ki is az a Russel Brand...
2012. január 28. 10:35
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Mindenki megint Russel-t szidja, csak azért mert " egy biztos forrás" szerint ezek a dolgok történtek. Egyáltalán nem szeretem az ilyen híreket, mivel mi abszolút nem látunk bele egy ilyen kapcsolatba, másrészről meg amit az újságok kínálnak azok nem véletlenül, de fel vannak turbózva, hogy az olvasó megvegye, és elolvassa. Tehát semmiről sem tudtok, mindenki szerint Russelnek kellene hálásnak lennie Katynak, csak azt nem értem miért..attól mert Ti addig nem ismertétek őt amíg nem jött össze Katyvel, az nem azt jelenti hogy esetleg más sem ismerte. Russel nem a legrendesebb férfi a világon, de ha lehet ennyit hinni a sajtónak, akkor ő adta be a válópert, Katy bulizási szokásaira, viselkedésére hivatkozva. Tehát semmit sem tudunk arról hogy valóban mi történt, ennek tudatában kellene dobálózni minden hülyeséggel, amit itt páran csináltok!
2012. január 28. 10:37
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Biztos talál másikat,de nagyon sajnálom.
2012. január 28. 10:39
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Pedig azt hittem Russel tényleg szereti Katyt.
Nem értem,hogy attól mert véget ért a kapcsolatuk miért kell a másikat bántani.
A problémákat maguk közt kell lerendezni,a barátoknak nincs hozzá semmi közük.Szépen is ellehet válni,nem kell a másiknak fájdalmat okozni.
Nem értem,hogy attól mert véget ért a kapcsolatuk miért kell a másikat bántani.
2012. január 28. 10:39
Egyszerűen nem értem ezt az egészet, amit Russel művel. Szerette egyáltalán a feleségét? Mert ha igazán szerette volna, akkor most nem csinálná ezt. Nem tudom, mi történt kettőjük között, de azért Katy nem ezt érdemli. Miért nem tudnak csendben elválni?!
2012. január 28. 11:10
Katy egyáltalán nem ezt érdemli! 
Russel egy undorító ember.
Russel egy undorító ember.
2012. január 28. 12:14
Kitartás Katy!
Russelből többet néztem volna ki...
Russelből többet néztem volna ki...
2012. január 28. 14:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.01.28. 10:35)
Mindenki megint Russel-t szidja, csak azért mert " egy biztos forrás" szerint ezek a dolgok történtek. Egyáltalán nem szeretem az ilyen híreket, mivel mi abszolút nem látunk bele egy ilyen kapcsolatba, másrészről meg amit az újságok kínálnak azok nem véletlenül, de fel vannak turbózva, hogy az olvasó megvegye, és elolvassa. Tehát semmiről sem tudtok, mindenki szerint Russelnek kellene hálásnak lennie Katynak, csak azt nem értem miért..attól mert Ti addig nem ismertétek őt amíg nem jött össze Katyvel, az nem azt jelenti hogy esetleg más sem ismerte. Russel nem a legrendesebb férfi a világon, de ha lehet ennyit hinni a sajtónak, akkor ő adta be a válópert, Katy bulizási szokásaira, viselkedésére hivatkozva. Tehát semmit sem tudunk arról hogy valóban mi történt, ennek tudatában kellene dobálózni minden hülyeséggel, amit itt páran csináltok!
Néhány hónapja megcsinálta a brit pletykalapok címlapját egy videó, amiben Russel levette a gyűrűt az újjáról és sárgaföldig szidta Katyt. Csak csillagokat hallottál a pár perces videóban. Ez persze nem jelent semmit, mert nem tudhatjuk a válás pontos okát de szerény véleményem szerint ez sokat elmond magáról az illetőről. Én pártatlan vagyok, mert nem tudhatjuk mi van a háttérben. Én nehezen tudom elképzelni, hogy Katy bulizós élete lett volna a probléma, mert némi keresgélés után a Google-n lehet látni hónapokkal ezelőtt készült lesifotósképeket, amiken más nőket nyomkod meg taperol. Russel tud ám élni. Elmegy egy kocsmába és egyből kitweetelik, hogy így meg úgy, ilyen meg olyan részeg, másnap pedig megjelennek a képek. Én azt mondom, hogy Katy rájött, hogy Russel nem érdemli meg bár a legutolsó amit olvastam, az az volt, hogy Russel féltékeny Katy exére, akivel azóta is összejár bulizni.
Nem tudom és őszintén nem is érdeklel, hogy ez miért történt. Russel eddigis antipatikus volt számomra és Katyt sem csípem de szerintem később hálás lesz meg azért amit most elszenved.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.