Rihanna gengsztertetkót varratott
2012. január 27. 21:43
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Szerintem minden tetoválás szörnyű,eleve a gondolat,h isten tudja milyen színező-anyag kerül a bőr alá (?)...Egy még oké (bár azt sem díjazom) akár kettő is,de neki már szószerint egy tucat van.Persze az ő dolga,de amikor már 80 évesen fog hintaszékben,kötögetni az unokáknak egyáltalán nem lesz menő,h a nagyinak szinte mindenhol tetkója van
2012. január 27. 22:36
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Én szeretnék majd magamnak 2 tetkót is. De nem durvákat. Az egyiket karra, vagy a lábamra, valami szolíd "virágos/növényesfelfutósat", a másik meg olyan lenne, mint amilyen Miley Cyrus-nak is van.(NEM vagyok Miley fan.
) Az egyik ujján van egy kicsi szív.
Rihanna tetkói nekem sem tetszenek. Szerintem borzalmas mind.
Rihanna tetkói nekem sem tetszenek. Szerintem borzalmas mind.
2012. január 27. 23:11
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nekem tetszik. amúgy meg az ő döntése. én talán nem vállalnék be egy ilyet, de neki jól áll.
2012. január 27. 23:46
Szerintem ő tudja, hogy milyen tetoválást csináltat magára. Hisz ha neki az tetszik és vén koráig azt akarja nézegetni hát akkor tegyen úgy.
2012. január 28. 11:22
Réku szerintemsexd
Amugy meg ő tudja majd megbánja vagy nem.
Amugy meg ő tudja majd megbánja vagy nem.
2012. január 28. 12:18
Azért becsülöm ,mert tiszteli Tupacot, de nem hiszem,hogy Rihanna olyan sokat küzdött a hírnévért ,mint Tupac. Azért meg ne sajnáljuk már.
2012. január 28. 12:49
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Amit a kezére varratott, annyira nem tetszik, de a hátán talán már jobb van, kár, hogy arról nincs kép. És én becsülöm RiRi-t azért, hogy ennyire tiszteli 2Pacot.
2012. január 28. 14:21
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Az ujján a tetoválás olyan, mintha beleégették volna a kezébe. Nekem az nem tetszik. A másikra kiváncsi vagyok. Amúgy nem is tudtam, hogy Riri ennyire oda van 2Pac-ért, tök jó ez a "mottó" meg minden de még ha igaz is Rihannára, neki akkor sem volt nehéz betörni a piacra.
2012. január 28. 19:45
Hát, szerintem egyáltalán nem néz ki jól (főleg egy nő) hogy ha tele van tetoválva...dehát ha neki ez tetszik...ő tudja :/
2012. január 28. 19:52
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
sztem se szép a túl sok tetoválás 1 nőn (1-1 pici hangjegy, felirat vagy mittudom én még elmegy, de ez sztem sok)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: