Rihanna gengsztertetkót varratott
2012. január 27. 16:04
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
Mikor tűnik már el a süllyesztőben ez a nő??? A számait nem ő írja, a stílusa koppints, amit csinál mostanában felháborító !! Remélem nem kap egy ilyen nő személy Grammyt, mert ez nem énekesnő!!!
2012. január 27. 16:05
nagyon szeretem Riri-t,de ezek a képek...bár a tetkója tök jó,de jobb lett volna,ha feketét varrat mgának
2012. január 27. 16:11
Idézet (Team Delena @ 2012.01.27. 16:05)
JUJJ, EZ AZTÁN A CSÚNYA EMBER! 
Miért? Mert tetoválása van, ráadásul nem is egy? Akkor ezek alapján én is csúnya ember vagyok
Amúgy meg szerintem senkinek semmi köze ahhoz hogy milyen tetoválást és hova csináltat, az ő teste, ő viseli, neki kell hogy tetsszen. Ha másoknak akarna megfelelni ilyen témában, az már régen rossz lenne.
2012. január 27. 16:19
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ez a nő mindig ilyen ronda volt?
mondjuk legalább a hajszíne normális...
Amúgy az ötlet nem rossz, de a megvalósítás nem tetszik... meg lehetett volna jobban is csinálni...
Amúgy az ötlet nem rossz, de a megvalósítás nem tetszik... meg lehetett volna jobban is csinálni...
2012. január 27. 16:29
Idézet (Team Delena @ 2012.01.27. 16:05)
JUJJ, EZ AZTÁN A CSÚNYA EMBER! 
Hát igen, az értelem itt is megmutatkozik
Nekem nem tetszettek eddig sem Rihanna tetkói, - kivéve a csillagokat - ezt meg egyenesen utálom. Szép dolog, hogy Tupac emlékére csináltatta, de borzalmas lett. Nem passzol a szín, sőt, én még a helyével sem vagyok kibékülve. Pár év múlva megunja.
2012. január 27. 16:32
|
|
LillaVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 161098 offline
|
wtf. itt nagyon csúnya rihanna..
2012. január 27. 16:47
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
tök jól néz ki Riri..nincs vele baj
2012. január 27. 16:51
Nem tetszik. Minek elcsúfítania magát a hülye tetoválásokkal...?!
2012. január 27. 17:04
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jó, azért nem kell Rihannát úgy beállítani, mint egy Tupac szintűen nyomorból jött valakit, aki halálra dolgozta és küzdötte magát a sikerért. Mindegy.
Egyébként Tupac emlékére megtehetné azt is, hogy nem ilyen tuctuc(at) popzenét csinál, amit sztriptízzel ad el és a mennyiség helyett (mind albumok, mint rajongók számára értve) a minőségre megy. Vagy legalább nem dolgozik együtt olyanokkal, akik azt a műfajt pusztítják el fájdalmasan gyorsan, aminek Tupac örökre a királya lesz.
De azért hoppácska, John Lennon póló, Tupachoz fűződő tetkó...Legalább ezek miatt tisztelem
Egyébként jó így a haja, sokkal jobb mint a szőke wannabe fehér kinézetével.
Egyébként Tupac emlékére megtehetné azt is, hogy nem ilyen tuctuc(at) popzenét csinál, amit sztriptízzel ad el és a mennyiség helyett (mind albumok, mint rajongók számára értve) a minőségre megy. Vagy legalább nem dolgozik együtt olyanokkal, akik azt a műfajt pusztítják el fájdalmasan gyorsan, aminek Tupac örökre a királya lesz.
De azért hoppácska, John Lennon póló, Tupachoz fűződő tetkó...Legalább ezek miatt tisztelem
Egyébként jó így a haja, sokkal jobb mint a szőke wannabe fehér kinézetével.
2012. január 27. 17:06
Nekem is ugyanilyen tetkóm volt csak fekete és tollal csináltam.:"D Én elöbb kitaláltam blöee
Amúgy így fehéren béna de blackbe jó lenne.De még mindig sokkal normálisabb mint Katy Perry gagyi nyalókája (vagy mit varratott magára)
2012. január 27. 17:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezeken a képeken egy kicsit úgy nézki mintha be lenne szíva...
2012. január 27. 17:14
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hát,én a tetoválást nem díjazom..
2012. január 27. 17:56
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
nekem ezzel semmi bajom őszintén. Élvezi az életét, és akkor? Százszor inkább élném így az életem, mint folyton azért görcsölni, hogy namivel tűnjek ki a tömegből. Már csak ez okból is tisztelem Rihannát!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: